Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kartun oskarżony przez Joda6321

DJ_Joda6321

Rekomendowane odpowiedzi

Uid: 89154

Login: Joda6321

Nick oskarżonego: Kartun 

Powód skargi: Nadużycie władzy (odholowanie pojazdu po 2 minutach postoju gdy byłem w urzędzie)

Opis: dzisiaj, jakieś 10 minut po północy podjechałem przepisać auto to organizacji. Wziąłem z bazy PCJ i w drogę. Zaparkowałem, wchodzę do urzędu, przepisuje, robię zdjęcie na DC że przepisany, wychodzę, no i widzę że PCJ nie ma. Pisze po każdym z SARA po kolei no i znalazł się winny wywiezienia motocykla na parking policyjny - pojazd rzekomo porzucony, a nie było mnie maksymalnie 2 minuty podczas gdy w innych sytuacjach porzucone auta potrafią sobie stać godzinami i nikt z tym nic nie robi dopóki nikt nie napisze zgłoszenia na /112.

ponadto oskarżony twierdzi że pojazd zostawiłem na chodniku co nie jest prawdą, bo zostawiłem go na miejscu parkingowym, być może ktoś (lub sam oskarżony celowo) go przepchnął bo nie zaciągnąłem ręcznego. Nie zmienia to faktu że nie było mnie 2 minuty i rządami zwrotu kosztów wyciągnięcia pojazdu z parkingu policyjnego wraz z nawiązką za stracony czas. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Niby napisałem że ma oddać hajs albo skarga ale tak dla pewności jeszcze @Kartun 

17454476669419066317223716827596.thumb.jpg.e4825ebdc0bd0d4a3090b1b65a60bba7.jpg

17454475158985512647235126044952.thumb.jpg.a143e473b4ac940baf3fbc9c56bd6df3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.