Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na bryndalek

MietekRozprowacz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MietekRozprowacz
Nick(i) oskarżonego(/ych): bryndalek
Powód skargi: Bezpodstawne wpisanie zpj, brak znajomosci podstaw angielskiego
Data zdarzenia: 22:50 23.04.2025
Dowody: image.thumb.png.3d9e4f24adb1cd2b6b9dc413a3c6cff4.pngmta-screen_2025-04-23_22-55-21.thumb.png.1bdb13f68e83b237bb31522cb956a277.pngmta-screen_2025-04-23_22-55-03.thumb.png.72e360d24bfcc21caa4a37076160ca3c.png 
Opis sytuacji: Uberowałem i gdy wiozłem klienta na spawn, zatrzymalem sie na tym zajeździe gdzie taksówki zawsze stoją i wysadziłem go i odjechalem i raptem dostałem zpj. Jest wyraźny napis DON'T PARK HERE czyli na polski nie parkuj tutaj, a ja nie zaparkowalem tylko podjechalem wysadzilem go i pojechalem dalej. Nie ma zakazu wjazdu ani nic. Pierw mu z kulturą próbowałem wyjaśnic ze tu nie ma zakazdu ale nie przeszło, I jak mu napisalem zeby sie nauczyl angielskiego to mi dal mute. Jeszcze mi dopisal w zpj na 3 dni - wjazd na taxi zone-/ A gdzie przepraszam jest jakis znak zakazu czy cokolwiek, jest jedynie zakaz parkowania a ja tam nie parkowałem. 

image.png.ac73e06816f8e8b2f70ba9f1d0cefe01.png

Uszanowanie,

Najpierw przytoczę punkt regulaminu serwera:

"4.3. Zabrania się graczom niebędącym na służbie w dedykowanej frakcji przewozowej postoju na miejscu wytyczonym znakiem poziomym TAXI."

Podczas mojej obecności na spawnie dokonałeś postoju w miejscu zarezerwowanym dla frakcji przewozowej, którą jest SATC. Mimo dwóch ostrzeżeń, dalej robiłeś to samo, za co zostałeś ukarany. Kara faktycznie może za długa, dlatego skróciłem ją do 12h. Nie zdążyłem ci o tym napisać, bo wyszedłeś z serwera, a na pisanie na forum już za późno ze względu na szybko napisaną przez ciebie skargę. Odnośnie mute, no to chyba nie muszę ci tłumaczyć co pisałeś zarówno na localu jak i na pm do mnie.

Miałem się więcej nie wypowiadać, ale ze względu na twoje nadinterpretowanie nadanej kary, jestem zmuszony to uczynić.

Podsumowując całą sprawę.
Zarzuciłeś mi, że nie potrafię czytać-za co miałeś zostać ukarany. Otóż nie, bowiem zostałeś ukarany za brak kultury, który przejawiał się niejednokrotnym używaniem słów wulgarnych zarówno na chacie lokalnym jak i prywatnej wiadomości do mnie(co widać na załączonym przez ciebie screenie). Poza tym, nie widzę w powodzie kary tego, że "zaparkowałeś na tym taxi zone". Polecam jeszcze raz przeczytać powód kary, najwidoczniej coś źle zrozumiałeś. Moim zdaniem twoja skarga została napisana tylko po to, by nabić sobie punkty  reputacji, ponieważ jest ona bezsensowna. Każdy  człowiek wie, że jeśli jest ostrzegany to robi źle, natomiast ty nie stosujesz się do tego i robisz to dalej, licząc na to, że nikt nie zauważy. Poza tym, chciałbym przypomnieć fakt, iż jest to gra, a nie świat realny.  Wchodząc na serwer zgadzasz się respektować powszechnie dostępny regulamin, a jego nie znajomość nie zwalnia cię z przestrzegania zawartych w nim zasad. Nadane przez siebie kary uważam za słuszne i nie widzę nadużycia swoich uprawnień. Tyle ode mnie.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia,
bryndalek

11 godzin temu, bryndalek napisał:

Miałem się więcej nie wypowiadać, ale ze względu na twoje nadinterpretowanie nadanej kary, jestem zmuszony to uczynić.

Podsumowując całą sprawę.
Zarzuciłeś mi, że nie potrafię czytać-za co miałeś zostać ukarany. Otóż nie, bowiem zostałeś ukarany za brak kultury, który przejawiał się niejednokrotnym używaniem słów wulgarnych zarówno na chacie lokalnym jak i prywatnej wiadomości do mnie(co widać na załączonym przez ciebie screenie). Poza tym, nie widzę w powodzie kary tego, że "zaparkowałeś na tym taxi zone". Polecam jeszcze raz przeczytać powód kary, najwidoczniej coś źle zrozumiałeś. Moim zdaniem twoja skarga została napisana tylko po to, by nabić sobie punkty  reputacji, ponieważ jest ona bezsensowna. Każdy  człowiek wie, że jeśli jest ostrzegany to robi źle, natomiast ty nie stosujesz się do tego i robisz to dalej, licząc na to, że nikt nie zauważy. Poza tym, chciałbym przypomnieć fakt, iż jest to gra, a nie świat realny.  Wchodząc na serwer zgadzasz się respektować powszechnie dostępny regulamin, a jego nie znajomość nie zwalnia cię z przestrzegania zawartych w nim zasad. Nadane przez siebie kary uważam za słuszne i nie widzę nadużycia swoich uprawnień. Tyle ode mnie.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia,
bryndalek

Ale gościu dałeś mi zpj za wjazd na taxi zone . A nie ma zakazu tam wjazdu. Jest tylko zakaz zaparkowania a ja tam nie parkowałem. A co do mute to nie wiem może za napisanie że nie umiesz angielskiego to może gdzieś w regulaminie jest zapisane że można dać mute w co wątpię ale to już nie istotne bo było na 6h co dawno minęło a też nie dokońca pamiętam wytycznych na projectrpg dotyczących co można pisać a co nie . Ale tu jest skarga o zpj 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.