Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wniosek o zdjęcie czarnej listy BMA IceVanil, Blatpek

kryser

Rekomendowane odpowiedzi

Login: scobydoo
Nick: PanWanilka
UID: 16726
Frakcja: San Andreas Fire Department
Data dodania: 11.08.2024
Powód: Kara serwerowa (Perm), odejście podczas zawieszenia.
Coś od siebie: Uważam, że czarna lista powinna zostać zdjęta, ponieważ popełniłem błąd, samo to, że dostałem bana permamentnego, odszedłem z frakcji, ponieważ tak czy siak zostałbym wydalony za nieaktywność (nie miałbym jak wbijać normy). Zależy mi na zdjęciu czarnej listy, chciałbym ponownie dołączyć do tej frakcji, moim zamiarem jest teraz trzymanie czystego konta oraz nieotrzymywanie kar. Chciałbym szkolić się dalej w zakresie pożarnictwa, jednakże blokuje mnie blacklista. Liczę na pozytywne rozpatrzenie wniosku.

Prosiłbym o doprecyzowanie, którego konta dokładnie dotyczy wniosek, gdyż został on wypełniony w taki sposób, że odnosi się do dwóch różnych kont.

• nazwa tematu oraz powód wpisania czarnej listy BMA odnosi się do konta z nickiem IceVanil o UID: 4268
  • podany przez Ciebie login, nick oraz UID dotyczą twojego konta, z którego składasz wniosek

Witam serdecznie, IceVanil o UID 4268 to konto, które zostało przeze mnie kupione. Wczoraj apelowałem z wynikiem pozytywnym o odbanowanie mojego serialu, przez co wróciłem do mojego starego konta. Racja tu błąd - blacklista dotyczy konta IceVanil, wraz z otrzymaniem permanentnego bana, odszedłem z frakcji z powodu, który pisałem powyżej.

Również dodam, że piszę apelacje na tym koncie, ponieważ chciałbym mieć możliwość gry we frakcji, spodziewam się posiadania bana na discordzie frakcyjnym z powodu nabytej kary na innym koncie, przy tym samym komputerze.

Konto z nickiem IceVanil o UID: 4268 obecnie posiada nałożoną blokadę, co było warunkiem w Twojej apelacji.

Zgodnie z 5 punktem Regulaminu wniosków o zdjęcie czarnej listy BMA frakcji:

Spoiler

Osoba pisząca wniosek powinna mieć pełny dostęp do serwera oraz forum.

Tym samym wniosek zostaje odrzucony, jako niezgodny z regulaminem wniosków o zdjęcie czarnej listy BMA frakcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.