Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

- close

Domi

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne można zartobliwie odpowiedzieć, ale nie nazywając kogos innego "cringe" czyli "żenujące, niezręczne lub wywołujące zażenowanie". Wychodzi to poza skale normalnosci, wedlug mnie, i za to powinienies otrzymac kare.

Bardzo dobrze wiemy ze w przypadku nazwania tak was, z miejsca stalo by sie to samo.

Nie odniosłeś się bezpośresnio do przedstawionego przeze mnie stanowiska, lecz do mojej osoby, co również skłania mnie do załozenia na ciebie skargii. Niemniej jednak, dostrzegam twoją umiejętnoć operowania słowem oraz próbę przestawienia własnej wypowiedzi jako jedynej słusznej.

Niestety, wypowiedziane przez Ciebie słowa w znacznym stopniu mnie uraziły, na co stanowczo nie wyrażam zgody. Mam nadzieję, że nastepnym razem dokładnie przemyślisz słowa, jakie publikujesz na chacie /g,
gdzie dostęp do niej mają wszyscy gracze, a w tym samym mogą wyrazic sobie krzywdządzcą opinie na mój temat... jako osoby "żenującej , niezręcznej lub wywołującej zażenowanie  "

Nie życzę sobie, bym był w ten spobób widziany, jednak niestety w wyniku twoich działań.. Własnie się tak czuję...

Doskonale zdajesz sobie sprawę, jako były członek administracji, że regulamin jest Ci w pełni znany, a zatem działania prowokacyjne są całkowicie nie na miejscu.
Niestety, mając na uwadze dotychczasowe doświadczenia, nie zdziwi mnie, jeśli osoba rozpatrująca tę skargę uzna,że mimo wszytko nie ponosisz żadnej winy.

Przykre to stwierdzenie, ale z przykością muszę przyznać, że coraz częsciej odnoszę wrażenie, iż obowiązują tutaj podwójne standardy. i że "ręka myję rączkę"

Natomiast ja odnoszę wrażenie, że nie rozumiesz faktu, iż wiadomość nie było kierowana stricte do Twojej persony, a do wypowiedzi. Przykre jest to, jak bardzo próbujesz podkoloryzować te sytuację. Dodatkowo, zgłoszenie na moją osobę w przypadku mojej dostępności, powinno zostać wysłane na serwerze, a nie w skardze na forum.

Moja wypowiedź nie stanowi próby koloryzowania czynów, któych się dopuściłeś, a jedynie przedstawienie całokształtu zaistniałej sytuacji. Nie mogę pozwolić sobie na podważanie mojego wizerunku przez gracza (Byłego członka administracji), który określa mnie mnianem osoby "żenującej, niezręcznej, lub wywołujacej zażenowanie". Tego rodzaju określenia są po prostu nieakceptowalne i nie powinny mieć miejca w kulturalnej dyskusji.

Sam nie wyobrażam sobie, żebym pozwolił sobie na taką wypowiedz do ciebie bądz do twojej organizacji na globalnym chacie /g.

Co więcej, warto przypomnieć, że Wasza organizacja sama posługuje się hasłem "Fama et Gloria", co odnosi się bezpośrednio do chwały organizacji Fama. Organizacji która od zawsze dązy do bycia na szczycie. Zamiast tego można było wybrać inne, mniej nacechowane emocjonalnie słowa. Tymczasem, najprawdopodobniej pod wpłem emocji nazwałeś mnie, oraz naszą organizacje "Cringe", co można było wyrazić w zupelnie inny, bardziej wyważony spodób. NP: "ok", "nie zgadzam się z tym", nawet głupie "kto pytał" o co nie miał bym żandego problemu. Uciekanie się do prowokacyjnych skrótów nie służy budowaniu konstruktywnej rozmowy.

Apeluję więc abyśmy zachowali się jak ludzie, nie ma sensu rzucać sobie kłów pod nogi. Rozumime że emocje mogły wziąc górę, ale czasem wystarczy zwykle "przepraszam", zamiast brnąc w zaparte. Skoro jednak nie jesteśw stanie zdobyć sięna ten gest, pozostaje nam dalsze prowadzenie tej sprawy w sposób formalny, przez to została napisana ta skarga.

Z mojej strony to rekacja na jawną prowokację.

Gdyby z Twojej strony nie padło określenie, ze jestem "Cringe", cała sytuacja zapewnie w ogóle by nie zaistniała. To właśnie ta wypopwiedz zapoczątkowała nieporozumienie, którego jak sam słusznie zauważyłeś mozna było uniknąć. Jednakże nie jesteś skłomny do przeprosin, więc dlatego dziś jesteśmy w tym miejscu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.