Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheDreamer

Majsonekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <Tutaj wpisz swój dokładny login na serwerze> Maciek25
Nick(i) oskarżonego(/ych): <Tutaj wpisz dokładny nick osoby oskarżonej lub nicki osób oskarżonych> @TheDreamer
Powód skargi: <Tutaj wpisz powód skargi> Złe podejście do sprawy apelacji od kary 
Data zdarzenia: <Tutaj podaj datę zdarzenia sytuacji> 19.04.2025
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci> image.thumb.png.dd042816d42acc44aeed5662df8f7d0e.pngimage.thumb.png.e9f2a84bf73c3b835d4e0b030d8dfbc4.png
Opis sytuacji: <Tutaj opisz dokładnie sytuację, która wystąpiła> Napisałem Apelację o karę TJ. Prawo jazdy , Administrator TheDreamer postanowił odrzucić moją apelację z powodu ,, § 5
Zakazuje się proszenia administracji o rozpatrzenie wniosku. Po takim incydencie apelacja zostanie odrzucona.
Proszeniem o rozpatrzenie wniosku jest również oznaczanie administracji w treści apelacji lub odpowiedziach, które łamią regulamin forum ,, 
nigdzie nie prosiłem owego administratora o rozpatrzenie mojej apelacji pozytywnie bądź nie pisałem do niego ,, sprawdź moją apelke prosze ,, napewno jako administracja macie logi serwerowe które potwierdzą to że nic nie pisałem do tego administratora , jeśli chodzi o pinga ,, (Małpa) TheDreamer ,, to w żadnym stopniu nie jest to prośba o rozpatrzenie apelacji , inni gracze pisząc apelacje robili to samo i nigdy nie został im wysłany ten punkt regulaminu żądam wyjaśnienia sprawy przez administratora oraz poruszenia tej kwesti przez ARCON ! , dopiszę do tego jeszcze tyle że skoro jest punkt regulaminu o oznaczanie administracji to , administracja nie raz złamała ten punkt rozpatrując apelacje pozytywnie ;D

Witam, krótko zwięźle i na temat. § 5
Zakazuje się proszenia administracji o rozpatrzenie wniosku. Po takim incydencie apelacja zostanie odrzucona.
Proszeniem o rozpatrzenie wniosku jest również oznaczanie administracji w treści apelacji lub odpowiedziach, które łamią regulamin forum - Dokładnie o tą część się rozchodzi.

Nie musi być to bezpośrednie proszenie, wystarczy samo oznaczenie w apelacji aby złamać ten pkt. Nie odpowiadam za innych członków administracji, a jedynie za siebie. Jeżeli apelacja łamie regulamin działu to logicznym jest, że takową apelację odrzucam.

Tyle ode mnie, życzę miłego wieczoru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.