Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Włamanie na konto (dr0p)

Razzer323

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, sprawa wygląda tak, że dawno nie wchodziłem na swoje konto na serwerze (konto @dr0p) Wczoraj późnym wieczorem chciałem wejść na serwer, jak się okazało ktoś prawdopodobnie włamał mi się na konto bo grał ostatni raz 16-stego kwietnia i zmienił hasło jak i w grze tak i na forum i nie mogę teraz zalogować się na tamte konto, nie pamiętam maila który był przypisany do tego konta bo po prostu mam ich bardzo dużo a niektóre są usunięte - wydaje mi się, że mógłby być to mail - maciek.hampel123123... bądź hmaciek95.... lecz te zostały już bardzo dawno temu usunięte trwale i nie mam do nich dostępu, nie wiem co robić a z tego co kojarzę miałem zabezpieczone konto, miałem trochę siania i admirala jeśli dobrze pamiętam, prosiłbym o pomoc.

Udało się zmienić hasło i zalogować, teraz jestem pewny, że ktoś faktycznie na to konto się włamał bo w prywatnej wiadomości miał sprzedawać mojego admirala (xD) i chyba z konta uciekło jakieś 30k ale pewnie poszło to już w obieg więc nawet nie liczę na jakiś zwrot gotówki, jest możliwość dowiedzenia się kto to zrobił i wyciągnąć z tego jakiekolwiek konsekwencje? I dziękuję bardzo za pomoc w odzyskaniu tego konta 🤍

23 godziny temu, dr0p napisał:

Ale nadal chyba jest problem bo podczas logowania się na serwer pokazuje, że wpisuje niepoprawne hasło mimo, że je zmieniłem (edit: po ponownym zainstalowaniu mta i próbie logowania wyskakuje, że konto jest zablokowane, da radę je odblokować?)

Zabezpiecz konto weryfikacją dwuetapową, dopiero po jej wykonaniu odblokuję konto na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.