Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na MaslaQ

Ciaparitos

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Marcelik
Nick oskarżonego: MaslaQ
Powód skargi: Oszustwo co do tuningu w pojeździe.
Data zdarzenia: 9.02.2021
Dowody: Wkleje pod skarga
Opis sytuacji: Kupiłem od gracza MaslaQ pojazd stratum 2.2D pft pisal mi ze nie ma tylko szyb, zawieszenia, LPG potem już po wymianie okazało się że nie ma rejki i ze to jest diesel czego nie zauważyłem ponieważ gracz tak to ściśle napisał że no nie zwróciłem na to uwagi gdy napisalem do niego żeby się odmienić pisal ze nie. Klucza jeszcze nie było ale to było już przed kupnem wiec to pomijam dowody na wszystko mam.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Informowałem go na grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.