Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Reporter Saquar0

Veirdness

Rekomendowane odpowiedzi

CoVoIEx.png
M3o7SmR.png

Witam, z tej strony Starsza Reporterka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Do dzisiejszego wywiadu zaprosiłam naszego kolegę z redakcji Reportera @Saquar0. Zaparzcie swoją ulubioną kawę lub herbatę, a ja serdecznie zapraszam do przeczytania materiału!
vgC1HDp.png

V: @Veirdness | S: @Saquar0

V: Cześć, Starsza Reporterka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Zechciałbyś udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań?
S: 
Witam Szanowną Panią Reporter oraz wszystkich czytelników. Oczywiście, z przyjemnością!

V: Na sam początek wywiadu, opowiedziałbyś coś o swojej osobie i zainteresowaniach?
S:
 Zaczynając od początku – mam na imię Jakub i w tym roku będę kończył 21 lat. Rok temu ukończyłem technikum na profilu technik reklamy, a obecnie studiuję dziennikarstwo i komunikację społeczną w Łodzi. Moim głównym zainteresowaniem, który sprawia mi przyjemność, jest sport, a dokładniej koszykówka. W wolnym czasie prócz grania w gry spędzam czas ze swoją dziewczyną albo gram właśnie wyżej wymienioną koszykówkę ze znajomymi.

RlrLkC9.png

V: Skąd zainteresowanie, żeby pójść najpierw do technikum o profilu technik reklamy, a następnie na ww. studia?
S:
 Od zawsze chciałem ukończyć studia, aby mieć wyższe wykształcenie, co mam nadzieję, będzie się równać lepszej pozycji na rynku pracy, no a technikum jest o tyle fajne, że tak naprawdę jest to liceum + zawodówka w jednym.

V: Co dają studia na kierunku dziennikarstwa i komunikacji społecznej w przyszłości?
S: 
Zawód dziennikarza, choć jest moim marzeniem, do którego dążę, jest zagrożony przez sztuczną inteligencję. Nie można tego ukrywać bowiem kierunek ten, daje dużo szersze spojrzenie na świat oraz rozwój pod względem ogólnie pojmowanym, a także rozwój światopoglądowy.

V: Dlaczego akurat koszykówka to Twoje główne zainteresowanie?
S: 
Koszykówka jest dla mnie jednym z najbardziej dynamicznych sportów. Co 24 sekundy trwa nowa akcja, co oznacza, że jest ona często niejednostronna. Sam grałem w klubie, ale obecnie nie mam na to czasu.

EEyjY57.gif

V: Opowiedz, jak zaczęła się Twoja historia z Multi Theft Auto i serwerem ProjectRPG.
S: 
Moja przygoda z MTA zaczęła się dawno temu, kiedy za namową gracza @Gonzi* pobrałem ową grę na swoim starym laptopie. Musiałem patrzeć wtedy w ziemię, aby nic mi nie lagowało. Na początku byłem sceptycznie do wszystkiego nastawiony, ale z czasem się wkręciłem i tak oto jestem! Podobną historię mam z serwerem ProjectRPG, który w mojej skromnej opinii jest najlepszym serwerem dostępnym na rynku.

V: Posiadasz może jakiś cel lub marzenie na serwerze, które chciałbyś kiedyś spełnić?
S:
 Na pewno chciałbym spłacić dług u @Filipvkx97* i odłożyć na jakieś droższe autko, ale z tym u mnie ciężko, ponieważ nie potrafię zbytnio odkładać pieniędzy na serwerze.

8SMAEvN.gif

V: Co chciałbyś dodać, usunąć lub zmienić na serwerze?
S: Na serwerze dodałbym pracę budowlańca, a usunąłbym kopcącego Diesla.

V: Chciałbyś dołączyć do jakiejś frakcji serwerowej? Jeśli tak, to do której?
S: Ostatnio napisałem podanie do frakcji San Andreas Road Assistance, niestety się nie udało. Mam nadzieję, że podczas kolejnej rekrutacji uda mi się zasilić ich szeregi. Chętnie spróbowałbym swoich sił również jako medyk.

V: Odchodząc od tematu Multi Theft Auto, jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
S: Moim wymarzonym pojazdem jest Fiat Punto 1.9 w Dieslu ze skórzanymi i podgrzewanymi fotelami o pięknym granatowym kolorze – marzenie!

V: Jakie jest Twoje największe marzenie życiowe?
S: Chciałbym mieć przy sobie prawdziwych przyjaciół, ukończyć studia i zostać dziennikarzem sportowym, a może nawet otworzyć własną działalność gospodarczą.

V: Kim chciałeś zostać, gdy byłeś mały?
S: Gdy byłem mały, co ciekawe chciałem zostać komentatorem sportowym. Zobaczymy, może jeszcze nadejdzie mój czas na to!

DwPvHf7.gif

V: Dobrze, w takim razie możemy przejść do końca naszego wywiadu. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
S: Jasne, chciałbym pozdrowić działkowiczów @Gonzi* oraz @SentoPattaya, najlepszego szambiarza w mieście @Jamalowski_, posiadacza najładniejszego Cometa na serwerze @Filipvkx97*, nauczyciela GeoGuessr @Kierownikk, Ciebie i cały biznes Project News!
pjgdEhb.png

V: Morze czy Góry?
S: Morze.

V: Kawa czy herbata?
S: Kawa.

V: Ulubiona pora roku?
S: Lato.

V: Spontaniczna podróż czy Zaplanowane wakacje?
S: Spontaniczna podróż.

V: Deszczowy dzień czy Słoneczny poranek?
S: Słoneczny poranek.
5V20MaL.png
Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę i do zobaczenia w następnych artykułach bądź wywiadach!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
IN4X2Jw.pngRIno3R0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.