Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

shonlover

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kellus
Nick(i) oskarżonego(/ych): amz.
Powód skargi: niepoprawnie nadany warn
Data zdarzenia: 13.04.2025
Dowody: https://streamable.com/ihhd5g
Opis sytuacji: Jedziemy sobie z moim kolegą @Czekoladziorvoodo po autostradzie śledzimy naszego przyjaciela amz. lecz uciekł nam na most, postanowiliśmy pojechać trochę dalej oddaliłem kamerę co widać na nagraniu i zobaczyłem wraz z Czekoladziorem radiowóz postanowiłem nawrócić, nagle nasz przyjaciel amz. postanowił się zatrzymać bez powodu co doprowadziło do kolizji i wpisać warna. To jest kompletna przesada i brak kompetencji tego admina. Nie pozdrawiam.

Witam, pominę fakt jeżdżenia za mną od San Fierro. Ukryłem się na zjazdach z autostrady, przejechaliście nade mną i udaliście się w kierunku Las Venturas. Po tym jak zauważyłem, że odjechaliście to postanowiłem zjechać z rozjazdów na autostradę i udać się również w kierunku LV. Jak widać na nagraniu, zawróciłeś z kierunku LV i celowo wjechałeś pod prąd aby prawdopodobnie spowodować ze mną kolizję. Zahamowałem co widać na nagraniu i wydałem stosowną karę w kierunku twojej osoby. Nic więcej do dodania nie mam, oczekuję na werdykt Administracji RCON.

Chciałem zawrócić w kierunku LV ty już przejechałeś dalej , na spokojnie bym wyrobił gdyby nie to że postanowiłeś się nagle zatrzymać co doprowadziło to do kolizji. Przed doprowadzeniem do kolizji postanowiłeś już zahamować, dlaczego? Nie wiem wytłumacz mi, podobno nie masz nic do dodania ale jednak jako moderator powinieneś wyjaśnić swoje postępowanie w tamtej sytuacji. Pomijasz fakt ale jednak o nim wspominasz? Złamałem jakiś punkt regulaminu jeżdżąc za tobą? Nie wydaje mi się. Wymusiłeś kolizję i nadałeś bezpodstawnego warna za jakąś jazdę pod prąd której nigdy nie było. Był to zwykły manewr zawracania. Wydaje mi się że takie słowa "Nic więcej do dodania nie mam, oczekuję na werdykt Administracji RCON." nie powinny padać ze strony moderatora. 

21 godzin temu, amz. napisał:

Witam, pominę fakt jeżdżenia za mną od San Fierro. Ukryłem się na zjazdach z autostrady, przejechaliście nade mną i udaliście się w kierunku Las Venturas. Po tym jak zauważyłem, że odjechaliście to postanowiłem zjechać z rozjazdów na autostradę i udać się również w kierunku LV. Jak widać na nagraniu, zawróciłeś z kierunku LV i celowo wjechałeś pod prąd aby prawdopodobnie spowodować ze mną kolizję. Zahamowałem co widać na nagraniu i wydałem stosowną karę w kierunku twojej osoby. Nic więcej do dodania nie mam, oczekuję na werdykt Administracji RCON.

Próbę spowodowania kolizji? Popatrz na to nagranie jeszcze kilka razy, wracając do poprzedniej twojej odpowiedzi napisałeś że "celowo wjechałem tobie pod prąd" , po czym to wnioskujesz? Na nagraniu widać dokładnie że próbowałem nawrócić w stronę LV nie powodując tym żadnego zagrożenia w ruchu drogowym. Nie miałem żadnych intencji aby w ciebie wjechać, a ty sobie to tak wywnioskowałeś nie wiadomo skąd ci się to wzięło i teraz wylewasz jakieś swoje hipotezy. Dalej nie rozumiem dlaczego się zatrzymałeś co doprowadziło do kolizji i postanowiłeś nagle nadać warna za rzekomą jazdę pod prąd. Nie wiem czy pomyliła ci się autostrada z drogą dwupasmową, czy co sobie w tamtym momencie pomyślałeś - nie złamałem żadnego podpunktu w regulaminie, nie stworzyłem zagrożenia dla żadnego gracza co możesz sobie zobaczyć na nagraniu, miałeś jedynie prawo mnie zatrzymać jako PD. Żadnej jazdy pod prąd nie było.

7 godzin temu, amz. napisał:

Manewrem zawracania nazywasz zjazd na przeciwległy pas ruchu i próbę spowodowania kolizji z innym pojazdem?. Film dowodowy, który sam wysłałeś ukazuje całą prawdę, swoje działanie wytłumaczyłem w powyższych wypowiedziach. Nie będę tłumaczył tego samego. 

Tak jak wyżej napisałem nie wiem skąd sobie wziąłeś próbę spowodowania kolizji z innym pojazdem, ponieważ nie jechałem w ciebie z pełną prędkością tylko gdzie już przejechałeś swój tor jazdy zwolniłem i skręciłem w stronę LV lecz ty się zatrzymałeś co doprowadziło do kolizji. Dalej nie pokazałeś w której sekundzie gdzie pojechałem pod prąd, może to pogrubię bo widzę że treści nie czytasz. 

Wszystko wyjaśniłem w powyższych wypowiedziach, zapoznaj się z nimi i przeczytaj je ponownie, jeżeli chcesz się dowiedzieć dlaczego zostałeś ukarany. Uważam, że temat tej skargi został wyczerpany, jednocześnie informuję, że jest to moja ostatnia wypowiedź w tym temacie.

Dalej nie odpowiedziałeś na pytanie i nie odniosłeś się do tego co napisałem a piszesz że temat jest wyczerpany, zadałem ci pytanie dwa razy a ty dalej swoje regułki "wszystko wyjaśniłem powyżej, nie będę ci odpowiadał bo po co" , najlepiej zostawić wszystko i czekać na odpowiedź ARCON, w takim razie skoro masz taki stosunek do tej skargi jest to również moja ostateczna odpowiedź w tej skardze, chyba że się zreflektujesz i odpowiesz na pytanie które zadałem ci już dwa razy, jest to główny powód skargi do którego się nawet nie odniosłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.