Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Zusje skarga na Ukyori

Zusje

Rekomendowane odpowiedzi

Login: brytyjka19
Nick oskarżonego: ukyori
Powód skargi: bezsensowne nadanie kary za flood w dodatku bez warna 
Data zdarzenia: 10.04.2025

Od: 10 Kwietnia 2025, 15:59
Do: 12 Kwietnia 2025, 15:59

Długość kary: 2dni
Powód: 
Flood na chacie ogłoszeń.
Wyjaśnienie: hej chcialam to wyjaśnić ponieważ wczoraj pisałam to ogłoszenie przez pół dnia i nawet od nikogo z administracji wyższej rangi nie dostałam warna ani muta, a dziś dostałam od supporter ukyori że niby flooduje na czacie, fajnie, że dałeś mi jakie kolwiek ostrzeżenie przed tym abym nie wysyłała tego ogłoszenia, poza tym to ogloszenie nie miało nawet dużych liter i wykrzyników, tylko te emotki.... to stwierdziles, ze odrazu mute na 2dni. ale większość administracji wczoraj która była na serwerze nie. i to jest dla mnie nie na miejscu.

Ukyori  🙂🙂🙂🙂 wypożyczam turismo competizione 1000$/2h 🙂🙂🙂🙂

info.png

ukyori.png

Po przeanalizowaniu twoich wypowiedzi zarówno w apelacji, jak i skardze okazało się, że treść, którą widziałem w logach, nie pokrywała się z tym co było wysyłane, w związku z zastosowaniem znaków specjalnych.
Tym samym przytoczę poniżej treść wypowiedzi z apelacji:

Otrzymałaś karę za flood, po otrzymaniu jej zadałaś mi pytania na które udzieliłem odpowiedzi w wiadomości prywatnej.

Spoiler

[2025-04-10 16:01:32] [Output] : >> [35] Zusje: nie mamy ciągle otwartego czatu, przyjąłem zgłoszenie i zareagowałem
[2025-04-10 16:01:58] [Output] : >> [35] Zusje: rozumiem, że chcesz się wyróżnić, ale spam znakami "?" nie jest odopowiednim rozwiązaniem
[2025-04-10 16:02:15] [Output] : >> [35] Zusje: warna nie było w związku z niedawną karą mute

Nie zakwestionowałaś mojej wypowiedzi z "?", przez co doszło do nieporozumienia. Nie próbowałaś ciągnąć dalszej rozmowy tylko postanowiłaś napisać od razu apelację, a po tym skargę. 

W związku z wykorzystaniem emoji, widnieją one w naszych logach w postaci ciąg znaków zapytania, co przełożyło się na nadanie kary.

Jako, iż na serwerze widnieją one w postaci 4 emoji, możemy to raczej uznać za dozwolone maksimum ciągu znaków, a co za tym idzie kara zostaje unieważniona.

1 godzinę temu, Ukyori napisał:

Nie zakwestionowałaś mojej wypowiedzi z "?", przez co doszło do nieporozumienia. Nie próbowałaś ciągnąć dalszej rozmowy tylko postanowiłaś napisać od razu apelację, a po tym skargę. 

ale ty nie wziąłeś tego pod uwagę, że byłam afk jak pisałeś do mnie.... i odrazu postanowiłeś dać kare mute, zamiast poczekać chwilkę dosłownie 3-5minut 🙂 więc proszę nie pisz, że "postanowiłam odrazu napisać skargę" bo gdybyś ty wrócił i zobaczył muta to zrobiłbyś to samo tak samo jak inna osoba  z serwera 🙂  ponieważ ja nawet nie widziałam twoich wiadomości, bo czat ucieka szybko.

Rzeczywiście, u nas w panelu można było zauważyć flood znakami "?". Biorąc to pod uwagę, kara byłaby słuszna. 

Wina nie leży po stronie supportera, a błędu panelu. 

Widzę, że supporter unieważnił już karę - zatem nie mam do niego zastrzeżeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.