Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na zabson

-=KodaK=-

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KodakCK
Nick(i) oskarżonego(/ych): zabson
Powód skargi: 1: Użycie rangi do celów prywatnych, całkowity brak wiedzy albo kłamstwo.  2: Źle zeskalowana kara vc 10 dni.

Data zdarzenia: 10.04.2025 około godz: 10:50
Dowody: Klip plus ss
Opis sytuacji: Chyba wszystko jednak zostało wyjaśnione przemyślałem trochę i stwierdzam że mogłem jednak mieć laga spowodowane pingiem wysokim i wbiegałem w graczy na blipie w salonie. Przepraszam za zamieszanie można zamknąć! 

Witam, 

1. Zacznę może od tego że na samym starcie nie było "tapowania" tylko wbiegałeś w ludzi którzy czekają na pojazd i za to zostałeś wyrzucony z serwera, ponieważ w ten sposób można przesunąć innych graczy, gdy wróciłeś na serwer w odpowiedzi na to co mówisz na VC napisałem, że nie można tapować lecz po skontaktowaniu się z rangą wyżej dowiedziałem się że nie jest to zabronione do momentu aż nie przestawiasz tym innych graczy dlatego potem już żadnej kary nie dostałeś. Dodam jeszcze że nie czekałeś do momentu aż auto się zrespi tylko wyszedłeś z salonu na długo przed respem pojazdu, kick był około godzinę przed respem pojazdu oraz nie spowodował tego, że straciłeś miejsce w kolejce.

Reporta na Ciebie nie było bo zacząłeś to robić gdy stałem obok i jeszcze nie czekałem na pojazd. 

2. Co do nadanej kary uważam, że została ona nadana prawidłowo. 

Odniosę się jeszcze do tego pisania o torowym albo tych setach nie widzę sensu dodawania tego tutaj do skargi bo ani razu nie pisałem o czymś takim to gracza.

Nie mam nic więcej do dodania czekam na decyzję administracji RCON.

Cytat

Całkowicie się mijasz z prawdą w nikogo nie wbiegałem dodałem nagranie jako dowód. Mam nadzieje że swoje prześlesz którego nie masz xd

Gdy wchodziłeś do salonu podbiegłeś do miejsca gdzie są gracze i wbiegałeś w nich, na klipie tego nie widać bo nie wstawiłeś tego momentu, a co do nagrania to nie posiadam takiego, ponieważ nie mam obowiązku.

Cytat

A wyszedłem z salonu bo musiałem jechać na miasto na chwile co jest w logach że afczyłem aż mnie z gry wyrzuciło, a miałem info że będzie o 10:55 około mniej więcej kiedy mnie wyrzuciłeś z gry.

Kicka dostałeś o 10:45 co widać na dowodzie podesłanym przez Ciebie a około 5 minut po tym byłeś już w salonie więc o 10:55 mogłeś kupić auto jeśli by miało się zrespić.

Dodam jeszcze że administracja nie ma informacji kiedy respi się dany pojazd.

Jest to moja ostatnia wypowiedź czekam na decyzję administracji RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.