Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na AndrzejMokirka

zabijakaNs

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18390
Login: zabijakaNs
Nick oskarżonego: @AndrzejMokirka
Powód skargi: Oszustwo przy wymianie pojazdami zawyżenie cenny pojazdu 
Data zdarzenia: 08.04.2025
Dowody: SS nie mam ale logi potwierdzą 
Opis sytuacji: Pisałem że sprzedam Chetaha na tune wartość pojazdu około 700k napisał do mnie gracz andrzej z ofertą willarda vlv na tune 17Ns zgodziłem sie wymienić bo gracz twierdził ze miał ofki po 500k i że dostane za niego 700k po wymianie sprawdziłem na forum że to kłamstwo i ze gracz na forum max ofke miał 330k ja dziś na serwie tez około tego oferty miałem za tego willarda napisałem więc do gracz  @AndrzejMokirka czy ma chetacha bo  chciałem się odmienić poprostu lecz  gracz juz sprzedał chetacha i odmiana nie jest możliwa proszę Adm o pomoc w danej sytuacji zwrot róznicy miedzy autami bo kwota róznicy to 300k + 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  @AndrzejMokirka

1 minutę temu, samblik. napisał:

Po pierwsze ten chitach warty jest 650k a po drugie to ty powinnaś się pilnować za co wymieniasz auta wilard jest 17ns i to jeszcze na dobrym tune wartość go to 650k więc nwm w czym problem (a na forum gracze zaniżają fest cenki ) pozdrawiam 

co ty gadasz chetach salon 550k + ecu turbo zestaw 100k to masz 650 + silnik to masz 700 .

Teraz, samblik. napisał:

Niech ci będzie  ale i tak dla mnie 1.1 trade jak i dla innych 

tak twoim zdaniem moim nie bo ten willard nie jest tyle wart jak widać oferte na forum miałeś 330k ja na serwie podobnie wiec gdzie te twoje ofki po 500k lub 650 jak wspomniałes ze jest wart . To moja ostatnia wypowiedz czekam na wypowiedz Administracji . Tak walczysz to odzyskaj chetaha i sie odmienimy proste.

20 minut temu, samblik. napisał:

Ja nie walczę tylko dla mnie to jest śmieszne nawet to nie ja jestem XD + na forum ofki zawsze zaniżają a wilard 17ns więc wiesz mogę ci nawet za niego dać na teraz 600k trade 

nie dzieki nie dam ci zarobic tyle ile było wycena w trade czyli 650 i mozemy dobic dil 

po drugie twierdziłeś ze 25 model poszedł za 500k 

jak to mozliwe jak 12 ns ma max ofke 350k >?

13 minut temu, zabijakaNs napisał:

nie dzieki nie dam ci zarobic tyle ile było wycena w trade czyli 650 i mozemy dobic dil 

po drugie twierdziłeś ze 25 model poszedł za 500k 

jak to mozliwe jak 12 ns ma max ofke 350k >?

On był 26ns przepraszam za błąd

dostałem za niego 330k + perek na limitkach

image.thumb.png.27b32fb59bccf6977301bd4d2aeaebf9.png

Po rozmowie z ForVx dogadalismy sie na 330k + Perek za ktorego dostałem cos koło 170k

Szczerze, nie chce mi sie ciągnac tego tematu bo oczka widziały co brały 😉

image.png

14 minut temu, AndrzejMokirka napisał:

On był 26ns przepraszam za błąd

dostałem za niego 330k + perek na limitkach

image.thumb.png.27b32fb59bccf6977301bd4d2aeaebf9.png

Po rozmowie z ForVx dogadalismy sie na 330k + Perek za ktorego dostałem cos koło 170k

Szczerze, nie chce mi sie ciągnac tego tematu bo oczka widziały co brały 😉

image.png

xD tylko to było w lutym teraz mamy kwiecień 

13 minut temu, AndrzejMokirka napisał:

Chłopie jak ty sam sobie przeczysz

Sam mi napisałes cos w stylu ze poczekasz az ns zdrozeje xdddddd

(Wszystko jest w logach 😘)

logi logami ale co to ma ze zawyżyłeś cenne auta przy trade jest to oszustwo twierdzisz ze dawali ci ofki po 500k to pokaż mi kto ci dawał takie ofki za te auto jak ja max 300k dostaje skończyłem juz z tobą dyskusje ja wyliczyłem 650k za chetaha chciałem sie odmienić lecz ty szybko go sprzedałeś wiec domagam sie zwrótu róznicy chyba ze masz 650k za tyle moge ci oddać twoje auto jak ci pisałem wczesniej bo taka kwota była liczona za chetacha 

Teraz, samblik. napisał:

Sam się gubisz w zeznaniach

weś już nie pierdziel to ty sie gubisz bo nawet nie umiesz na proste pytanie odpowiedzieć proszę o nicki osób co ci oferowały 500k i jak żeś wycenił auto na 650k ? czekam na odpowiedz i ciekawe gdzie sie gubie w zeznaniach jak ty nawet nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie. 

Dokonaliście wymiany pojazd za pojazd, czyli tak naprawdę ich wartość powinna być podobna. Wszystko zależy od tego ile dany gracz chce zapłacić za dany model pojazdu, dany VUID itd. W tym przypadku doszło tutaj do najzwyczajniejszej wymiany i straty jednego z graczy co przy rynku pojazdów jest dosyć normalne, czasami więcej tracimy, czasami mniej, a w niektórych sytuacjach zyskujemy. Oczywiście każda taka sytuacja i wymiana jest indywidualna i w tym przypadku nie uznaję, że doszło tutaj do oszustwa lub czegoś podobnego. 

6.Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.