Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Prośba. Proszę o usunięcie gniazda os z prywatnej posesji.

PanLufka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, od dłuższego czasu borykam się z pewnym problemem, mianowicie na mojej posesji między domkiem id 764 a 766 jest gniazdo os. Nie ukrywam że bardzo utrudnia mi to rozgrywkę ponieważ często o nim zapominam i niejednokrotnie zostałem przez te owady wykończony😟. Wysyłam zgłoszenia ale zazwyczaj gniazdo jest usuwane kiedy już nie jestem dostępny na serwerze, bądź nie wiem czy jest w ogóle usuwane. Zwracam się z prośbą aby całkowicie usunąć mi to gniazdo z terenu prywatnego, mogę uiścić jakąś opłatę na rzecz Rcon za fatygę ale będę niezmiernie wdzięczny za rozwiązanie problemu. Pozdrawiam PanLufka 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.