Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wjazd Na Podjazd (Project News)

Saquar0

Rekomendowane odpowiedzi

jpkuaGc.png
M3o7SmR.png

Witajcie po przerwie w trzecim już wydaniu z serii artykułów pod tytułem "Wjazd Na Podjazd". Ja jestem Junior Reporter @Saquar0 z redakcji Project News. Dzisiaj weźmiemy pod lupę pojazdy z naszej pięknej redakcyjnej oraz szerokiej floty, jaką posiadamy! Mam nadzieję, że spodoba się Wam materiał, jaki dla Was przygotowałem, a teraz nie przedłużając, zapraszam do przeczytania!

PYhlaHh.png

artykul.png

Łącznie w redakcji posiadamy aż 26 pojazdów (Licząc w to pojazdy latające). Każdy z nich posiada rejestrację PN, dzięki czemu łatwo poznać, które z aut należy do naszego biznesu. Niektóre posiadają także specjalną okleinę z naszym pięknym logiem. Jeśli członkowie redakcji mają wyższą rangę, oczywiście równa się to z możliwością kierowania lepszego pojazdu. Teraz pozwolę sobie krótko opisać państwu doskonałą większość naszych pojazdów.

fXKgAY5.png

1. NEWSWAN
Pojemny i użyteczny. Mimo większych rozmiarów od standardowej osobówki doskonale się prowadzi! Skóry w środku, podgrzewane fotele, nagłośnienie JBL to tylko niektóre z plusów wana.

u2mO0kk.png

2. Sentinel Classic
Piękna, żólta bestia z okleiną reprezentującą nasze barwy, jak i logo redakcji.

I7CvfM1.png

3. Huntley XR oraz Huntley STR
Suv z napędem 4x4 w dwóch wariatnach body. Świetnie nada się na przejażdżkę off-road.

4. Stafford
Auto, którego nie kupisz w salonie. Dostępne tylko dla biznesów i frakcji. Czysty luksus.

5. Sultan SB-1, Sultan EV-1 oraz Sultan STR
Marzenie nie jednego gracza. Ma świetne przyspieszenie oraz bardzo dobry handling.

Es33zOz.png

6. Schafter oraz Schafter STR
Swoim wyglądem nawiązuje do wyglądu klasycznych mercedesów z lat 90.

7. Premier
Jedno z najbardziej rozpoznawalnych aut dostępnych na serwerze. Bardzo często wykorzystywany we frakcjach i biznesach.

jANuxKZ.png

8. Stretch
Ekskluzywna limuzyna dostępna dla najważniejszych osób w redakcji.

Y0epW1E.png

9. Rancher Long Offroad oraz Rancher Long Pickup OffRoad.
Typowo terenowe auto przeznaczone tak jak nazwa wskazuje na off-road.

MF28xal.gif

10. Maverick
Helikopter w naszych barwach oraz z naszym logiem. Wykorzystywany do szybkiego transportu.

11. Dron
Użyteczny dron, który przydał się już niejednokrotnie podczas robienia zdjęć z wysokości. Można nim robić świetne zdjęcia z powietrza - obejmując dzięki temu więcej obszaru.

vgC1HDp.png

Wywiad z naszym Academy Keeper - Kierownikk

S: @Saquar0K: @Kierownikk

S: Cześć Kierownikk! Czy chciałbyś odpowiedzieć mi na parę pytań 
K: Jasne, chętnie ci odpowiem!!

S: Jaki pojazd z dostępnych w naszej flocie jest twoim ulubionym?
K: Hmmm, ciężkie pytanie. Mam kilka ulubionych pojazdów, jednym z nich będzie na pewno Premier, ponieważ przypomina mi moje początki pracy w redakcji, kiedy to z kolegą @oliwierbluza1 przeprowadzaliśmy sesje nagraniowe z biznesem Posorants Group, wtedy to jako Agent wraz z graczem @Camper, który również odgrywał rolę agenta, woziliśmy się tym "Dyliżansem". Przywołuje to masę wspomnień. Za to drugim pojazdem byłby nasz legendarny newsvan, jest to pojazd, którego prędkość przyprawia o zawrót głowy, a w zimie w każdy zakręt wlatuje bokiem.

S: Jakie pojazdy jeszcze chętnie byś zobaczył w naszym asortymencie?
K: Aktualnie nasza flota pojazdów jest dość spora, więc nie dodawałbym zbytnio czegoś nowego, lecz jakbym mógł, to przemalowałbym wszystkie pojazdy na jednakowy kolor oraz dodał na drzwiach logo biznesu Project News.

S: Czy często korzystasz z pojazdów biznesowych?
K: Zgodnie z panującymi zasadami pojazdy biznesowe służą jedynie do celów reprezentacyjnych biznesu, więc używam ich tylko w momencie, gdy piszę jakiś artykuł, a że piszę dość rzadko to i rzadko ich używam. Ot cała filozofia.

S: Czy chcesz kogoś pozdrowić?
K: Chciałbym pozdrowić cały biznes Project News, wyżej wymienionych oraz: @PanWedel, @Dwusuwowiec, @Wisnia5, @Wilcz3k.

S: Dziękuję ci bardzo! Miło było przeprowadzić z tobą wywiad i do zobaczenia!

XGwBbve.png
Państwu serdecznie dziękuję za przeczytanie powyższego artykułu. Mam nadzieję, że czytało się z przyjemnością! Jeśli macie jakąś ciekawą kolekcję pojazdów na swoim podjeździe, proszę o informację w wiadomości prywatnej. Temat przedstawił dla was Junior Reporter @Saquar0 z Redakcji Prasowej Project News. Miłego dnia wszystkim i do zobaczenia!

NFAS945.png

qRmBcvu.pngHiMX2G3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.