Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Ban przez VPN

OjciecMateusz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wchodzę Sobie na serwerek sporadycznie co jakiś czas tak naprawdę opłacić domek bo nie mam czasu na grę w ostatnim czasie. Dzisiaj był taki właśnie dzień, że chciałem Sobie wejść na chwilę, lecz ku mojemu zaskoczeniu pokazał mi się komunikat o rzekomym banie gdzie nigdy nie używałem żadnych zewnętrznych programów aby Sobie w jakiś sposób ułatwić rozgrywkę... Z bratem korzystamy z jednego komputera i dowiedziałem się, że korzysta on w jakiś swoich celach (nie w MTA) VPN. Podejrzewam właśnie, że to jest możliwa przyczyna mojego bana. W załączniku załączam dwa ss'y gdzie pierwszy pokazuje komunikat, który zobaczyłem przed wyłączeniem VPN a drugi już właśnie po jego wyłączeniu. Mam nadzieje na sprawne i skuteczne rozpatrzenie mojego wniosku bo nie ukrywam, że troszkę mi zależy na majątku który posiadam na ów serwerze. Nie jestem typem gracza który ułatwia Sobie grę innymi programami a jak miałbym być szczery to gardzę takimi osobami. Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia na serwerku. 

Przechwytywanie.PNG

Przechwytywanie 2.PNG

Hej, bana nie dostałem strikte będąc na serwerze bo ostatnim razem jak byłem to wbiłem normalnie [jakoś 27.03]. 
No i wczoraj chciałem Sobie ponownie zawitać na serwerze lecz ujrzałem to co pokazałem wyżej. 
Wczoraj próbowałem wejść na serwer ok. 23, godzina utworzenia ss'ów to 23:11.

siema mam problem z dołączeniem na serwer grałem z 20 min poczym mnie wyrzuciło po tym jak mnie wyrzuciło chciałem wejść na serwer ale nie moge  po ciągłych

prubach dalej sie nie udaje tak że po zresetowaniu komputera niewie zabardzo oco z tym chodzi chce wziąć też pod uwage żę wydałem sianko na serwer jak kupywałem pp

image.png.b4313e8cd867be567dd71d2df857163b.png

image.png.c2ed7a6d22071b9e82eb082b5001fd82.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.