Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Doctor NerVous

Szender

Rekomendowane odpowiedzi

6y0JnAG.png
mQPz9IW.png

Witam Wszystkich Trainee @Szender z Redakcji Project News. Dziś moim gościem będzie pracownik San Andreas Medical Department Doctor @NerVous. Zapraszam serdecznie na wywiad!

Yeu9ehU.png

S: @Szender | N: @NerVous

S: Dzień Dobry, Trainee @Szender z Redakcji Project News. Dziś porozmawiamy z Doctor @NerVous. Witam Serdecznie!
N: Witam! Jasne, z wielką chęcią!

S: Na samym początku przedstaw się naszym czytelnikom.
N: Nazywam się Sebastian i w tym roku ukończyłem 17 lat. Uczę się w Technikum na kierunki Informatyk... już 3 rok. Na co dzień jestem osobą spokojną, uczciwą i odpowiedzialną. Dodatkowo moją „pasją” poza samą informatyką jest motoryzacja. W czasie wolnym gram w różne gierki typu: MTA, CS 2, Fortnite itd. Na samym serwerze jestem we frakcji SAMD już od prawie 2 lat na najwyższej randze, jaką jest Doctor, a także dodatkowo dysponuję funkcjami pobocznymi takimi jak: Szkoleniowiec, Egzaminator, Supervisor Hospital Press Office, a dodatkowo pełnię czynny udział w zarządzie podjednostki Center Specialized Rescue.

S: Bardzo duża ilość funkcji, jakie sprawujesz... Do pytań o frakcję jeszcze przejdziemy, a teraz powiedz, co najbardziej w motoryzacji lubisz?
N: Najbardziej interesuję się samochodami oraz samą ich mechaniką, oraz naprawą. Na co dzień mam okazję coś grzebać przy autach starając się je naprawić. Na dodatek w formie relaksu lubię sobie pośmigać swoim już w sumie zabytkiem - (nie)zawodnym Simsonem.

S: Teraz przejdźmy do pytań związanych z serwerem. Na początek opowiedz o tym, jak znalazłeś się na serwerze, kiedy się zarejestrowałeś i co skłoniło Cię do wstąpienia w szeregi San Andreas Medical Department.
N: Na serwer w sumie trafiłem z przypadku… serwer, na którym kiedyś grałem, upadł i zakończył swoją karierę i w poszukiwaniu nowego akurat ten wpadł mi w oko. Moja rejestracja nastąpiła pod koniec czerwca 2022 roku, i to wtedy zaczęła się moja nieplanowana kariera. Wybrałem frakcję SAMD z dwóch powodów… pierwszy jest taki, że akurat, gdy natchnęła mnie ochota na frakcję akurat tutaj była rekrutacja, a ten drugi jest taki, że po prostu już kiedyś przez paręnaście dobrych miesięcy pracowałem w tej właśnie frakcji, więc tak z sentymentu.

g1

S: Jak wspomniałeś wcześniej, znajdujesz się na stopniu Doctora, a ponadto masz wiele funkcji pobocznych. Jak długo zajęło Ci dojście na najwyższą rangę pracowniczą oraz jak wiele czasu i uwagi musisz poświęcić na wszystkie wcześniej wymienione funkcje poboczne?
N: Dotarcie na taki stopień zajęło mi około półtora roku… nie było łatwo, ale się udało. Jeżeli chodzi o poświęcanie czasu na tę rolę, to jest to tak praktycznie zależne od obecnej pory we frakcji. Najwięcej natłoku jest podczas nowych akademii – a w międzyczasie w HPO załatwiam obowiązki, takie jak podsumowania tygodnia we frakcji, wszelakie artykuły itp.

S: Jeżeli miałbyś taką możliwość, co zmieniłbyś we frakcji?
N: Na ten moment we frakcji nie widzę zbytnio wymaganych zmian.

S: Dobrze. Będziemy przechodzić do zakończenia naszego wywiadu. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
N: Chciałbym pozdrowić całą frakcję San Andreas Medical Department oraz biznes Posorants Group. Na dodatek dedykowane pozdrowienia dla @wajt i @ponpol - JBH! Pozdrawiam!

r

S: Dziękuję za udzielenie wywiadu. To była czysta przyjemność!
N: Dziękuję.

g3jVtJ2.png

W dzisiejszym wywiadzie to byłoby na tyle. Mam nadzieję, że Wam się podobało! Dziękuję każdemu za poświęconą uwagę i do zobaczenia.

iMrI0JG.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
NB6G6nZ.pngMJDVrKy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.