Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Dawerty Doświadczonym Pracownikiem Frakcji SARA

Kacp3r

Rekomendowane odpowiedzi

Y26mqET.png

mSu4qkK.png

Witam Was moi mili czytelnicy, z tej strony Supervisor @Kacp3rz Redakcji Prasowej Project News, przybyłem do Was z wywiadem z @Dawerty Doświadczonym Pracownikiem Frakcji SARA! W ów materiale dowiemy się więcej na temat tego, jak się tutaj znalazł. 

LKZ38Vt.png

K: @Kacp3r | D: @Dawerty

K: Hej,  Supervisor Kacp3r z Redakcji Project News, zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
D: 
Oczywiście, z chęcią udzielę!

K: Zechciałbyś opowiedzieć trochę więcej na temat swoich zainteresowań?
D: Witam, z tej strony Dawid na serwerze bardziej kojarzony z nickiem Dawerty. Posiadam ukończone 19 lat i co raz to większymi krokami zbliżamy się niestety do 20. Natomiast nie ma co się użalać, Ukończyłem Technikum Pojazdów Samochodowych (Większość może to określić jako Technik Mechanik), przy czym można wywnioskować, że jest to moja jedna z wielu pasji, Od dziecka również pasjonuje się piłką nożną, jednak 9 lat w jednym klubie robi swoje. Po ukończeniu szkoły trzeba jednak się czymś zająć, to też na co dzień pracuję jako zwykły pracownika stacji paliw, ale nie tylko, ponieważ zaocznie udałem się na studia Inżynierii Budownictwa, a w niedalekiej przyszłości planuje ukończenie kursu Diagnosty, lecz do tego zobaczymy, co mi życie przyniesie.

K: Na serwer trafiłeś w jaki sposób?
D: 
Na serwer trafiłem nie z przypadku a poprzez reklamę. Byłem pewnego dnia znudzony tymi samymi serwerami na scenie MTA i pewnego dnia przeglądając YouTube, natknąłem się na film twórcy Pietreknolif, na temat serwera ProjectRPG był to +- początek czerwca 2020 zaciekawił mnie temat tego serwera, ponieważ prezentował się on ciekawie i wprowadzał mi coś nowego, czego brakowało u konkurencji, tym samym bacznie śledziłem poczynania serwera, aż do października 2020 gdzie postanowiłem dać mu osobiście szansę, i nie żałuje tej decyzji.

HxHqyCP.png

K: Na serwerze grasz od 2020 roku, przegrałeś już prawie 940 godzin, jak oceniasz swój majątek?
D: Gram na serwerze od 2020 roku to fakt, lecz jak widać moja ilość godzin, na serwerze nie powala, jest to głównie spowodowane przerwami od ciągłej gry, ponieważ od czerwca 2021 do września 2023 miałem przerwę, po czym wróciłem do regularnej gry, na jakieś 4 miesiące, po czym znów udałem się na przerwę i tak aż do Listopada 2024 gdzie znów wróciłem pograć czy też powspominać stare czasy na serwerze. Mój majątek obecnie to jakieś 4kk- 4,5kk raczej nie powala to nikogo ze względu na wiele innych bogatszych graczy, lecz osobiście mam lekki nie dosyt co do swojego majątku, ale i tak uważam, że w mojej kolekcji pojazdów jest się czym pochwalić i tego się trzymam, liczy się dobra zabawa przy serwerze, a nie majątek wyszarpany na siłę.

K: Jesteś pracownikiem frakcji SARA, dostałeś się do niej w ostatniej akademii, jak poszły ci egzaminy?
D: Tak jestem pracownikiem SARA na randze Doświadczony Pracownik, lecz czynnie walczę o awans na wyższe stanowisko, jak już przytoczyłeś, dostałem się w poprzedniej akademii, lecz nie jest to mój pierwszy pobyt we frakcji SARA, ale już 3, bo byłem członkiem tej frakcji również w 2020 roku i powróciłem, aby powspominać te czasy, zatem za ponowną szansę dziękuje całemu zarządowi frakcji SARA. Egzaminy? Nie było z nimi, problemu uważam, że zarząd, jak i szkoleniowcy wytłumaczyli nam cały materiał od deski do deski, przy czym byli pomocni, a także cierpliwi dzięki nim wszystko przeszło jak po maśle.

K: Co w zasadzie robisz, wykonując swoją służbę?
D: Służba SARA myślę, że każdemu graczu jest dobrze znana, przede wszystkim dbamy o porządek na parkingach serwerowych, oferujemy również transport pojazdów dla graczy, jak i wykonujemy naprawę wszelakich dziur w drodze. Moim osobistym celem na służbie jest to jak najszybsza reakcja na wezwania graczy, bo jak wszyscy wiemy im szybciej, tym lepiej. W przyszłości również liczę, że otrzymam szansę, by zostać diagnostą serwerowej Stacji kontroli pojazdów, bo jak wiemy nie dość, że wiąże się z moimi zainteresowaniami, to w dodatku będę mógł spełnić życzenia wielu graczy i uzyskać upragniony przegląd.

eMjedYj.png

K: Jaka atmosfera panuje w tej frakcji?
D: Atmosfera to uważam jedna z zalet tej frakcji, jak to już ująłem, znajdziemy tu ludzi do „tańca i do różańca". Uważam, że wszyscy we frakcji dogadujemy się, wiadomo jedni mniej, drudzy bardziej, ale nie wyczuwam jakiś niepotrzebnych awantur lub podobnych spraw, i o to właśnie chodzi, frakcja ma łączyć nie dzielić.

K: Nie jesteś w żadnym biznesie, planujesz dołączyć w przyszłości do jakiegoś?
D: 
Nigdy nie myślałem dłużej nad dołączeniem do biznesu, lecz uważam, że na to trzeba mieć czas, osobiście łącząc prace + studia to czasem jest mi ciężko z obowiązkami z frakcji co dopiero dorzucić do tego biznes. Jednak w przyszłości, gdy moje życie pozwoli na więcej wolnego czasu, nie mówię nie, może właśnie Project News? Kto wie, w końcu jestem strasznie gadatliwy. Czas pokaże na ten moment, nigdy nie byłem w biznesie, ale nigdy nie mów nigdy, jak to mawiają, może jednak trzeba będzie spróbować czegoś nowego na serwerze.

K: W kwestii organizacji również jest podobnie, ponieważ w żadnej nie jesteś, planujesz może, dołączyć do jakiejś?
D:
W zasadzie to temat rzeka, osobiście bardzo rzadko korzystam ze swoich pojazdów, a co dopiero miałbym korzystać z pojazdów organizacyjnych, lecz chętnie bym dołączył do jakiejś pomniejszej organizacji, której mógłbym pomóc się rozwinąć. W końcu byłem właścicielem organizacji Dark Angels, oczywiście bardziej znaną starszym graczom więc temat organizacji można by powiedzieć, że znam od podstaw. Nie zamykam sobie tematu organizacji, lecz zarazem niczego nie szukam na siłę, ponieważ nie czuję ogromnej potrzeby na dołączenie do jakiejkolwiek, ale również nie mówię, że nie. Pożyjemy, zobaczymy!

K: Z moich pytań byłoby na tyle, chciałbyś kogoś pozdrowić?
D
: Dziękuję bardzo za wywiad, dziękuje redaktorowi za pytania i właśnie wybranie mnie do tego oto wywiadu. Chciałbym pozdrowić całą frakcję SARA oraz każdego, który poświęcił chwile, by to przeczytać. Zawsze jestem chętny na takowe wywiady, ponieważ jak już wspomniałem, jestem dość gadatliwy. Kończąc, @BatTPL wróć na serwer, Miłego wieczoru/dnia dla każdego czytającego. Widzimy się na serwerze!

XGwBbve.png

Dziękuję Wam za przeczytanie tego wywiadu, zachęcam do zapoznania się z resztą treści tworzonych przez naszą Redakcję Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

MJDVrKy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.