Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Lucky

Ciaparitos

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Marcelik
Nick oskarżonego: @Lucky
Powód skargi: Oszustwo w tuningu.
Data zdarzenia: 6.02.2020
Dowody: Jak gracz sie wypowie to wystawie to co może to udowodnić.
Opis sytuacji: A wiec tak, kupiłem od gracza Lucky pojazd Huntley PB z silnikiem 2.9 i gdzie było napisane ze jest to prawie full vizu, gdzie ja nie bedac świadomym że tam prawie tego vizu nie ma go zabrałem potem usłyszałem od graczy gdy chciałem na początku sprzedać pojazd pod zarobek parę minut po kupnie ze prawie full fizu to zaliczają się do tego lampki a takowych lampek nie było i nie zwróciłem na to uwagi bo nie wiedziałem. Nie ma tam również halogenow na dach co tez jest tuningiem wizualnym a wiec no trochę słabo z gracza strony ze tak postąpił a dziś przez jego kolegę otrzymałem mute ponieważ mowil ze zarobił na mnie spore pieniądze. Nie będę takich ludzi tolerować i niech to się wyjasni albo zwrot kasy za lampy lub odmiana całkowita.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie mogę wysłać wiadomości aczkolwiek juz wcześniej pisałem do niego o tym 😉

Dobrze, skoro dotyczy mnie to się wypowiem. Mam dowody na to, że się pytałeś o lampki, podczas kupna byłeś świadomy, że ich nie ma, halogenów również, bo przed kupnem go widziałeś i oglądałeś przez 10 minut. Zresztą, co do kolegi. Handel autami to jest albo zarobek, albo strata. Tutaj zarobiłem niewiele. Kupiłem go od ziomka, który chciał się go pozbyć. W salonie kupiłbyś drożej, a do tego miał troche tego wizu. Skarga dla mnie nie ma sensu, skoro nawet nie masz dowodów. Ja podeśle dowody na swoją niewinność. Dodatkowo przy szukaniu dowodów, nakryłem Cię na kłamstwie. Piszesz, że nie wiedziałeś, a pisałeś 
"[2021-02-07 01:21:25] [Output] : >> [125] Marcelik: czekam w środku
[2021-02-07 01:21:25] [Output] : << [125] Marcelik: duzo mu brakuje do vizu
[2021-02-07 01:21:31] [Output] : << [125] Marcelik: lamp nie ma halogenów"

Tutaj wklejam ss, żeby nie było:
image.thumb.png.47b2596199df870d213dc7c4a974246b.png

Są to logi, zapisane w pliku z MTA, pozdrawiam!

Piszesz skargę bo Cię "okłamałem", pomimo tego, że przy zakupie wiedziałeś co ma, bo o wszystko się pytałeś oraz Cię informowałem. Potem jak dam Ci stanowcze dowody, na to, że wiedziałeś, próbujesz się wykręcać, że myślałeś o halogenach, chociaż w skardze też pisałeś, że o nich nie wiedziałeś. Następnie piszesz, że wykorzystuje Twoje wypowiedzi, które pisałeś "niezrozumiale"?! Dodatkowo, nie możesz mi nic zarzucić, przekazałem co ma owe auto, itp. Nie miałeś nic przeciwko, przy czym rozumiem, gdybym pisał "full tune", a pisałem "prawie full tune", co robi stanowczą różnicę 🙂

Odrzucam, nie ma orzekniętych gwarantowanych lamp. W rozwinięciu "PFT" może kryć się również nie posiadanie tylko tych dwóch komponentów. Oprócz tego, co przedstawił Ci oskarżony brak jakichkolwiek innych dowodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.