Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Gala Biznesowa.

matibfc..

Rekomendowane odpowiedzi

n

M3o7SmR.png

Witajcie czytelnicy, z tej strony Reporter @matibfc.. Redakcji Prasowej Project NewsW tym artykule dowiecie się więcej o Gali biznesowej organizowanej przez Biznes Blood Fight. W artykule będziecie mogli przeczytać lekkie streszczenie na temat samego eventu, wywiad z organizatorem gali oraz z Pracownikiem biznesu Project News, który bym jednym z wygranych we wspomnianym  wydarzeniu. Zapraszam do przeczytania artykułu!

PA0Cack.png

Dnia 23.03.2025 Biznes Blood Fight  zorganizował Gale dla członków różnych Biznesów. Na Gali Biznesowej zawalczyły następujące biznesy: Posorants Group, Project News oraz ProjectFM. Na owym evencie biznesowym towarzyszyły następujące frakcje: SAMD oraz SAPD. Zwycięzcami eventu został biznes Project News.  Wydarzenie rozpoczęło się o godzinie 18.00, przy czym było widać bardzo wielkie zaangażowanie ze strony walczących, było czuć chęć do wygranej.

g1

vgC1HDp.png

Poniżej przedstawiam wam wywiad z Organizatorką całego eventu  @Livia.

M: @matibfc.. | L: @Livia

M: Cześć, z tej strony Reporter z Redakcji Prasowej Project News, czy zechciałabyś udzielić mi wywiadu?
L: No hejka, jasne!

M: Na początku opowiedz nam coś o sobie, jakbyś mogła.
L: Jestem Oliwia, znana pod nazwą użytkownika Livia. Prowadzę biznes Blood Fight razem z moim zastępcą. Lubię szybkie fury, sama kilka takich posiadam na serwerze. Aktualnie mam 18 lat, mieszkam w bardzo małej wsi w województwie zachodniopomorskim. Głównie interesuję się muzyką, historią oraz kulturą. Posiadam dwa kotki Mino oraz Grubą, również dwa psiaki Bambo oraz Dragon. W gospodarstwie posiadam tylko kury. Lubię klimaty wsi, lasy i zwierzęta.

M: Skąd wziął się pomysł, by zorganizować kolejny event biznesowy?
L: Duże zainteresowanie graczy, również różnorodność gal prowadzonych przez nas.

M: Czy cały event wyszedł tak, jak chcieliście, czy były jakieś niedociągnięcia?
L: Myślę, że wszystko szło dobrze. Galę prowadził Shanee, który jest w tym nowy, lecz bardzo dobrze mu to szło. Lekkie niedociągnięcia należą do graczy, którzy zamiast walczyć biegają w ringu.

M: Jak oceniasz poziom osób walczących?
L: Tak klasycznie, dobrze się zachowywali i słuchali poleceń. Tu liczy się tylko dobra zabawa, więc nie zauważyłam wyzwisk, jak to czasami bywa na gali. Miło się z nimi współpracowało.

M: Czy zarząd Blood Fight będzie chciał ponownie kiedyś zorganizować taką Galę Biznesową?
L: Oczywiście, takie gale będą się odbywać co jakiś czas.

M: Odemnie to wszystko, bardzo dziękuję ci za udzielenie mi wywiadu. Czy na koniec chciałabyś kogoś pozdrowić?
L: Jasne, pozdrawiam mój cały biznes i każdego, kto to czyta. Dziękuję również za miły wywiad, do następnego!

XGwBbve.png

A teraz przedstawię wam wywiad z @KAM_PL, który był jednym ze zwycięzców.

M: @matibfc..  | M: @KAM_PL

M: Witam, z tej strony Reporter z Redakcji Prasowej Project News, czy zechiałbyś udzielić mi wywiadu?
K: Cześć, oczywiście z miłą chęcią udzielę ci wywiadu.

M: Super! Na początku przedstaw się czytelnikom tego artykułu.
K: Mam na imię Kamil. W tym roku kończę 18 lat. Mieszkam w województwie śląskim. Jeśli chodzi o zainteresowania, to interesuję się motoryzacją, informatyką, sportami walki oraz piłką nożną.

M: Jak pojawiłeś się na Gali Biznesowej jako walczący?
K: Dowiedziałem się od osób z Project News o Gali Biznesowej i postanowiłem wziąć udział jako walczący.

M: Jak oceniasz swój występ na Gali Biznesowej?
K: Oceniam swój występ na Gali Biznesowej jako dobry, ponieważ dobrze przygotowałem się do walki i byłem pewny siebie podczas walki.

M: Co sądzisz o twoich kolegach, z którymi razem walczyłeś?
K: Jestem pod ogromnym wrażeniem moich kolegów z drużyny. Ich umiejętności i zaangażowanie w pracę zespołową były kluczowe dla naszego zwycięstwa. Fakt, że wygraliśmy bez straty zawodnika w sytuacji 3 na 3, świadczy o ich umiejętnościach. Oceniam ich bardzo dobrze.

M: Czy pojawisz się na takim wydarzeniu, jeżeli owo będzie organizowane?
K: Tak, pojawię się ze względu na fajną atmosferę, rywalizację oraz zabawę.

M: Odemnie to wszystko, dziękuje ci za wywiad. Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Tak, pozdrawiam organizacje Shadow Syndicate, biznes Project News oraz @Hyperion*PDW @KoMplik

iZBhlZz.png

r1

r2

r3

r4

r5

r6

Mam bardzo wielką nadzieję iż spodobał wam się ten artykuł. Do następnego!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

M3eUk6r.pngMJDVrKy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.