Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Senior Reporter MrBeast

Veirdness

Rekomendowane odpowiedzi

srjEb7o.png

M3o7SmR.png

Witam, z tej strony Trainee @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Do dzisiejszego wywiadu zaprosiłam naszego kolegę z redakcji Senior Reportera @MrBeast. Zaparzcie swoją ulubioną kawę lub herbatę, a ja serdecznie zapraszam do przeczytania materiału!

vgC1HDp.png

V: @Veirdness | M: @MrBeast

V: Uszanowanie, Trainee @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań?
M: Witam Cię serdecznie oraz wszystkich czytelników. Pewnie, czemu nie!

V: Cieszę się, mógłbyś przedstawić się naszym czytelnikom, aby dowiedzieli się czegoś o Twojej osobie?
M: Oczywiście! Mam na imię Kamil, w tym roku skończę 26 lat. Na co dzień pracuję jako operator produkcji. Pochodzę z małego miasteczka na południu Polski, gdzie również mieszkam. Interesuję się informatyką, motoryzacją, fotografią, muzyką, a także filmami o tematyce katastroficznej oraz science fiction.

g2

V: Chciałbyś opowiedzieć coś więcej o swoich zainteresowaniach?
M: Chętnie, jeśli chodzi o informatykę zaciekawienie na ten temat mam od dziecka. Najdokładniej mówiąc, interesuje mnie wszelkiego rodzaju programowanie, podzespoły komputerowe i naprawa komputerów. Zamiłowanie do fotografii wyszło samoistnie poprzez zagłębianie się w poradnikach, dzięki którym rozwijam się również w tym kierunku.

V: Jak dowiedziałeś się o serwerze ProjectRPG, jak wyglądały Twoje początki?
M: O serwerze dowiedziałem się przypadkowo. Najczęściej grałem na konkurencyjnym serwerze, lecz znajomi namówili mnie, żebym spróbował swoich sił tutaj. Na początku ciężko było zacząć od nowa, ale nie poddałem się i jestem tutaj od blisko półtora roku codziennie. Czas ten wspominam bardzo dobrze, ponieważ poznałem wiele wartościowych osób i spędziłem niejedną godzinę w doborowym towarzystwie.

V: Skąd pomysł na nick?
M: Szczerze? Wyszło zupełnie przypadkowo. Mój pierwszy nick był z przedrostkiem „beast”, a że nie chciałam go zmieniać i miałem do niego sentyment dodałem „Mr” i wyszła nazwa już dobrze kojarzona na serwerze. Tak między innymi powstał „słynny” MrBeast.

V: Jesteś graczem od 23 lipca 2023 roku, jak oceniasz swój majątek łącznie z pojazdami?
M: Na czas naszego wywiadu mój majątek można wycenić na okolice 1kk. Aktualnie w swojej kolekcji posiadam Perenniala Classic o ID 6082, Alphę, Feltzera, Schaftera, Eurosa GTS WB, Stalliona GTT, Willarda VLV i Contandera F-350. Lubię wszystkie swoje samochody, lecz moim największym oczkiem w głowie jest Schafter. Przeszedł długą drogę i jedyne, czego mu brakuje to kupno bodykitu, na które muszę w końcu nabrać sił, aby zrobić pracę rajdowca.

g1

V: Uczestniczysz w biznesie Project News i posiadasz rangę Senior Reporter, jakie są Twoje obowiązki? Jak oceniasz ogólną atmosferę?
M: Sam biznes jest naprawdę świetny. Piszę różne artykuły i wywiady z innymi graczami. Uczestniczę w różnych w eventach i akcjach prowadzonych na serwerze. Uwielbiam mieć kontakt z innymi graczami, więc to odpowiednie miejsce dla mnie. Atmosfera tutaj jest naprawdę dobra. Mamy zgraną ekipę, która zawsze sobie pomoże i w tym miejscu pozdrawiam wszystkich czytających z Project News!

r1

V: Dobrze, w takim razie możemy przejść do końca naszego wywiadu. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
M: Jasne, chciałbym pozdrowić w szczególności Ciebie, @PudzianzVolvo, @vEroX., @Suzannee@Kjer0, @xHamster, @Kierownikk@Puczy, @Shaane@CeglaXD@AroN., @Defol, @Jaguarion, @Nataliaaa, @>VeX<, @Maryska*, @Gabro, @Adiq_ziom, @Luki., @Sova, @-=KodaK=-, @Huher, @Lari, @Amiczek, @xiaolinka, @Tomcio. oraz @Somandi.

pjgdEhb.png

V: Intel czy AMD?
M: Zdecydowanie Intel.

V: SATC czy SAPD?
M: SATC.

V: Film czy Serial?
M: Serial.

V: Pies czy Kot?
M: Kot, ponieważ sam posiadam jednego.

V: Pizza czy Spaghetti?
M:
Pizza.

5V20MaL.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę i do zobaczenia w następnych artykułach bądź wywiadach!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
1gCtUEV.pngxanny.png.bb641c92c4eab09b0be5d8ada8235b44.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.