Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wjazd na podjazd do Xanny

Saquar0

Rekomendowane odpowiedzi

4KMhALm.png

M3o7SmR.png

Witajcie w drugim już wydaniu z serii artykułów pod tytułem "Wjazd Na Podjazd". Ja jestem Junior Reporter @Saquar0 z redakcji Project News i będę miał dzisiaj zaszczyt zredagować artykuł oraz przeprowadzić krótki wywiad z myślę, że dobrze wam znaną personą, którą jest nie kto inny jak @xanny

1zef0KS.png

artykul.png

Dzisiaj tak jak już wspomniałem, rąbek swojej motoryzacyjnej tajemnicy uchylił nam @xanny czyli niezwykle ciekawa osobowość. Jest on jednocześnie właścicielem redakcji Project News, członkiem Command Staff na stopniu Major w San Andreas Police Department oraz Supporterem naszego serwera! Jego domek, a zarazem oczywiście podjazd na który "wjechaliśmy" mieści się w dzielnicy Angel Pine! Przechodząc do kwestii jego podjazdu, nasz dzisiejszy gość posiada 7 pojazdów: Cheetah LBWK, Sadlera, Previona, Glendale Duchomobil, Vincent Kombi, Landstalker Custom, oraz Cometa.

EuouOzY.gif

6Dha92y.png

Rzeczą, która rzuciła mi się w oczy najbardziej podczas wizyty mojej skromnej osoby na posesji, był już wcześniej wspomniany Cheetah LBWK. Sam w sobie wygląda niesamowicie, a uroku dodaje mu to, że est to jeden z pierwszych pojazdów tej marki na serwerze!

fdHYVUl.gif

vgC1HDp.png

Wywiad z właścicielem posesji - @xanny

1LODbAs.gif

S: @Saquar0| X: @xanny

S: Pierwsze pytanie, które nasuwa się samo przy takiej kolekcji — to oczywiście jak zarobiłeś na te wszystkie ślicznotki?
X: Zarobiłem, głównie handlując pojazdami, ale początkowy budżet wziął się konkretnie z frakcji, w której pracuję.

S: Oczywiście, a czy mógłbyś przedstawić czytelnikom swoje trzy ulubione autka i skąd ta szczególna miłość do właśnie tych "okazów motoryzacji"?
X: Oczywiście już przedstawiam, pierwszym sentymentalnym pojazdem będzie mój Sadler 8819 ID. Jest on dla mnie bardzo ważny, ponieważ przypomina mi moje początki gry, jest to moje pierwsze auto na serwerze za zarobioną gotówkę, bardzo nostalgiczna, jak i wspaniała pamiątka motoryzacyjna. Kolejnym pojazdem jest mój znany i popularny Cheetah LBWK. Wyróżnia się on tym, że jest 5 na serwerze i ma 3-cyfrowe ID. Jest on praktycznie 3/4 majątkiem mojej gry tutaj i jest moim takim "większym osiągnieciem na serwerze". Ostatnim pojazdem jest mój niedawny nabytek, czyli Landstalker Custom, jest moim jednym z ulubieńców, ponieważ robię go od zera.

S: Wszystkie te furki robią wrażenie! A po Landstalkerze Custom masz jeszcze plany na jakieś auto lub inny ciekawy projekt samochodowy?
X:  Oczywiście, na podjeździe stoi mój nowy nabytek, czyli Comet, którego kupiłem 3 dni temu. Zostanie on także zrobiony od zera.

S: Masz jakieś porady dla osób, które też dążą do swoich kolekcji, ale brakuje im motywacji?
X: Moja porada jest taka, że trzeba się nie poddawać i zawsze dążyć do celu, nawet małymi kroczkami.

S: Bardzo dziękuję! A czy na koniec chcesz kogoś pozdrowić?
X: Tak pozdrawiam frakcję SAPD oraz Redakcję, a także Ciebie!

S: Dziękuję ci bardzo! Miło było przeprowadzić z tobą wywiad i do zobaczenia!

XGwBbve.png

Państwu serdecznie dziękuję za przeczytanie powyższego artykułu. Jeśli macie jakąś ciekawą kolekcję pojazdów na swoim podjeździe, proszę o informację w wiadomości prywatnej. Temat przedstawił dla was Junior Reporter @Saquar0 z Redakcji Prasowej Project News. Miłego dnia wszystkim i do zobaczenia!

NFAS945.png

qRmBcvu.pngxanny.png.bb641c92c4eab09b0be5d8ada8235b44.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.