Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wjazd na podjazd do SentoPattaya

Saquar0

Rekomendowane odpowiedzi

ItiEAz0.png

M3o7SmR.png

Witajcie! Z tej strony Trainee @Saquar0 z Redakcji Prasowej Project NewsW tej serii artykułów będziecie mogli się dowiedzieć o tym, jakie piękne i może też czasem nietypowe pojazdy stoją na podjazdach naszych kochanych graczy. Zapraszam wszystkich do przeczytania oraz do śledzenia serii! Dzisiaj przedstawię państwu pierwszy wjazd na podjazd do @SentoPattaya.

artykul.png

Osobą, do której dzisiaj zaglądamy, tak jak już wspomniałem jest @SentoPattaya. Swego czasu wielki pasjonat pracy na kosiarkach, a obecnie większość czasu spędzonego na serwerze poświęca pracy rajdowca. Jego posiadłość znajduje się na Palomino Creek, gdzie mieszka z 4 kolegami. Sam posiada we własnej kolekcji 3 pojazdy: NRG-500, ZR-350 na bodykicie Amemiya oraz Perennial na bodykicie Classic.

F8xOAY8.gif

Mimo iż to on jest właścicielem posesji, to na jej obszarze stoją również pojazdy reszty mieszkańców. Łącznie jest ich trzynaście. Możemy wyróżnić między innymi: ElegySultanVincent STD, Windsor czy też Elegant. Znajdziemy też nieco tańsze bryki takie jak Manana (ale na lampeczkach), Walton F-250 Classic, dwa Picadory oraz Moonbeam.

4DOrosh.gif

vgC1HDp.png

Wywiad z właścicielem posesji - @SentoPattaya

xSIRuPG.png

S: @Saquar0| P: @SentoPattaya

S: Witam, z tej strony Trainee @Saquar0 z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
P: Jasne, że tak!

S: Opowiedz nam, proszę, jak dorobiłeś się na swoje furki?
P: Swoją przygodę na serwerze rozpocząłem od pracy na magazynie. Dorobiłem się tam swojego pierwszego auta, jakim był Perennial, jeszcze wtedy bez body. Gdy przekroczyłem próg 600 reputacji, to próbowałem swoich sił na kurierze, jednak ta praca nie skradła mojego serca, więc powróciłem, na magazyn zarabiając parę ładnych tysięcy i czekałem na moje upragnione 800 reputacji, abym mógł udać się na kosiarki. Chwilę po rozpoczęciu pracy na kosiarkach dokonałem zakupu Fortune 240-SX. Dużo w nią zainwestowałem, jednak po czasie sprzedałem ją i dokonałem zakupu obecnej ZR-350 z lekkim tunem. Obecnie posiada ona prawie full tune oraz samodzielnie zamontowałem do niej bodykit Amemiya. Następnym moim celem był zakup NRG-500. Na całe uzbierałem na kosiarkach wokoło miesiąc. Mój motor kupiłem za około 1.450.000 na full tune. Tym samym kończąc moją przygodę, na kosiarkach osiągając tam maksymalny, czyli piąty level oraz wielokrotnie byłem pierwszy w rankingu tygodniowym. Następną i teraźniejszą pracą na serwerze jest rajdowiec, gdzie po mniej więcej dwóch tygodniach osiągnąłem setny level, montując od razu mój wymarzony bodykit do ZR-350.

S: Do którego z pojazdów masz największy sentyment?
P: Lowkey pojazdem, o którym zawsze marzyłem, jest moja ZR-350, szczególnie, gdyż posiadam ją w moim zdaniem najlepszym bodykicie. Generalnie bardzo podobają mi się auta z pop-upami.

S: Co planujesz jeszcze dokupić do kolekcji?
P: Planuje kupić Cheetaha na tune i zrobić sobie do niego wizu, w tym zamontować bodykit LBWK Pop-up.

S: A co sądzisz o autach swoich współlokatorów.
P: Dodają charakter naszemu wspólnemu podjazdowi i nie mogę doczekać się, aż zapełnimy nasz podjazd do końca.

S: Czy na koniec chcesz kogoś pozdrowić?
P: Wielki shout-out dla moich ludzi: @Filipvkx97*, @Gonzi*, @Jamalowski_, @DA___REK i pana dziennikarza!
S: Dziękuję pięknie Panu za wywiad i powodzenia w następnych celach motoryzacyjnych!

XGwBbve.png

Państwu serdecznie dziękuję za przeczytanie powyższego artykułu. Jeśli macie jakąś ciekawą kolekcję pojazdów na swoim podjeździe, proszę o informację w wiadomości prywatnej. Temat przedstawił dla was Trainee @Saquar0 z Redakcji Prasowej Project News. Miłego dnia wszystkim i do zobaczenia!

i0iZTyK.pngxanny.png.bb641c92c4eab09b0be5d8ada8235b44.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.