Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Zlot G1 Organizacji Shadow Syndicate

Anon4

Rekomendowane odpowiedzi

IOOEfsq.png

M3o7SmR.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Reporter @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News! W tym artykule przedstawie Wam wczorajszy zlot G1, który organizowała organizacja Shadow Syndicate! Zapraszam do przeczytania artykułu.

PA0Cack.png

W dniu 17 marca o godzinie 20:05, organizacja Shadow Syndicate zorganizowała zlot samochodowy G1, na którym można było się fajnie bawić oraz ocenić auta innych uczestników. Na zlocie można było wygrać pieniądze poprzez wygranie konkursu oceniania pojazdów, za najładniejszy pojazd. Za 1 miejsce można było wygrać 4 tysiące, za 2 miejsce 2 tysiące a zaś za 3 miejsce 1.5 tysiąca. Atmosfera panująca podczas zlotu była super, tak samo jak zabezpieczenia zlotu, w którym pomogła frakcja San Andreas Road Assistence oraz San Andreas Police Department.

Gh0fAeA.gif

Q9ZxaoZ.gif

vgC1HDp.png

Wywiad z organizatorem zlotu @KAM_PL.

eTYbGkn.gif

A: @Anon4 | K: @KAM_PL

A: Witam, z tej strony Reporter @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
K: Oczywiście, że tak.

A: Czy mógłbyś się pokrótce przedstawić?
K: Mam na imię Kamil. W tym roku kończę 18 lat. Mieszkam w województwie śląskim.

A: Jak znalazłeś się na G1?
K: Na G1 znalazłem się, ponieważ byłem organizatorem i prowadziłem cały zlot razem z graczem @KiloX oraz @matibfc... Który pomagał mi oceniać pojazdy.

A: Jaka panowała atmosfera podczas zlotu?
K: Podczas zlotu G1 panowała bardzo przyjazna atmosfera. Na zlocie pojawiło się wielu entuzjastów pojazdów, którzy mogli podziwiać auta innych graczy, a także nawiązać nowe znajomości.

A: Jak oceniasz pojazdy, które były na zlocie?
K: Pojazdy, które znalazły się na zlocie, oceniam bardzo pozytywnie. Każdy pojazd był piękny na swój sposób oraz wyjątkowy.

A: Czy powtórzyłbyś kiedyś taki zlot?
K: Oczywiście, że tak, ze względu na przyjazną atmosferę panującą na zlocie oraz świetną zabawę.

A: Chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec?
K: Tak, pozdrawiam organizację Shadow Syndicate oraz biznes Project News, a także@Hyperion*PDWoraz gracza @Kierownikk.

A: Dziękuję Ci za udzielenie wywiadu, życzę miłego dnia.
K: Dziękuję również, miłego dnia.

XGwBbve.png
Wywiad z prowadzącym @matibfc...

8aLOMbV.gif

A: @Anon4 | M: @matibfc..

A: Witam, z tej strony Reporter @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
M: Cześć, z tej strony lider Shadow Syndicate, matibfc. Z miłą chęcią udzielę Ci wywiadu.

M: Nazywam się Mateusz, mam 15 lat i pochodzę z Gdańska, województwo pomorskie. W wolnym czasie lubię pograć w MTA.

M: Znalazłem się na G1 jako organizator, razem z KAM_PL.

M: Atmosfera była świetna, każdy gracz był naprawdę chętny do udziału w zlocie, a także można było porozmawiać o różnych sprawach.

ulNinZ5.gif

M: Oceniam pojazdy jako naprawdę ładne. Byłem naprawdę zaskoczony ich wyglądem.

M: Oczywiście, jako zarząd mamy zamiar organizować więcej takich zlotów!

M: Tak, chciałbym pozdrowić @Anon4, @KAM_PL, @SzymQ, @tegotypu, @xHamster, @xanny, @EEbola, @KacperG12, @KiloX, @Mendozza, @Kacp3r, @Kierownikk, @AGO_Miki, @Nitzur, @Tapeciarz, @DarXe, @igosiekx, @xyeet, @Krakers*, @koper*, @GR_Skiba, całą organizację Shadow Syndicate, biznes Project News oraz frakcję SAPD.

M: Również dziękuję Ci, miłego dnia!

XGwBbve.png
Wywiad z uczestnikiem zlotu @koper*

A: @Anon4 | K: @koper*

K: Witam, pewnie, z chęcią udzielę Ci wywiadu.

K: Witam, nazywam się Rafał, interesuję się motoryzacją oraz crossami.

K: Znalazłem się tam, ponieważ jechałem samochodem i zauważyłem informację o zlocie. Zapraszali na G1, więc postanowiłem wziąć swój samochód i przyjechać tam.

K: Atmosfera podczas zlotu była bardzo przyjemna i klimatyczna. Lubię takie wieczorne wyjazdy, jak zloty, ponieważ oceniane są samochody, a przy okazji mogłem podziwiać pojazdy i sprawdzać, jakie silniki oraz konfiguracje mają inne auta.

K: Pojazdy, które były na zlocie, naprawdę mi się podobały. Oceniam je 10/10.

K: Oczywiście, że tak! Zloty takie powinny odbywać się częściej.

K: Oczywiście, pozdrawiam całą organizację Shadow Syndicate oraz wszystkich graczy ProjectRPG.

K: Ja również, miłego dnia!

XGwBbve.png
Wywiad z uczestnikiem zlotu @GoPro.

soaTqS2.gif

A: @Anon4 | G: @GoPro

G: Witam, czemu nie.

G: A więc zaczynając, jestem GoPro, tak zwana kamerka. Gram na tym serwerze od listopada 2022 roku i interesuję się motoryzacją.

G: Kolega zobaczył ogłoszenie o tym wydarzeniu i stwierdziliśmy, że pojedziemy.

EYHplg6.gif

G: Atmosfera była dobra, ale gdyby nie jeden policjant, byłoby lepiej.

A: Jak oceniasz pojazdy, które brały udział w zlocie?
G: Pojazdy były ciekawe, od tych z niższej, po wyższe klasy.

G: Jasne, czemu nie.

G: Jasne, pozdrawiam kolegę o nicku @Us1owaty i jego gruza.

G: Pozdrawiam.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę. Do zobaczenia w następnych artykułach bądź wywiadach. Był z Wami Reporter @Anon4. Życzę wszystkim miłego dnia.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

5pGrbSX.pngHiMX2G3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.