Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Organizacja Flying Dragons

Anon4

Rekomendowane odpowiedzi

yeNxKCm.png

M3o7SmR.png

Uszanowanko, z tej strony Reporter @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym artykule chciałbym przedstawić wam organizacje Flying Dragons. Wywiad przeprowadzę z Liderem organizacji @mowmififioraz V-liderem @bolkaa, a także z dwoma członkami organizacji @Majfek i @Stachuu262. Zapraszam do przeczytania wywiadu.

PA0Cack.png

Organizacja Flying Dragons to już długo działająca organizacja na serwerze. Jej liderem jest @mowmififi. Baza tej organizacji znajduje się w Las Venturas, The Clowns Pocket. Niedaleko najdroższej giełdy serwerowej. Posiadają masę fajny aut, zaczynając po auta sportowe typu Infernusy, auta do driftu takie jak Elegy, a także terenowe auta np. Rancher Long. Więcej szczegółów dowiecie się, czytając wywiad.

1ptWbaV.gif

vgC1HDp.png

A: @Anon4 | M: @mowmififi

A: Witam, z tej strony Reporter @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
M: Witam, tak, jak najbardziej.

A: Czy chciałbyś się przedstawić naszym czytelnikom?
M: Cześć, nazywam się Olivier, a na serwerze posługuję się nickiem "mowmififi". Jestem aktualnie liderem organizacji Flying Dragons, Administratorem oraz Vice-Dyrektorem biznesu Marquee Outdoor Media.

XXd8Hai.gif

A: Czym się interesujesz?
M: Jestem wielkim pasjonatem historii, a szczególnie okresu międzywojennego. Poza tym gustuję w grach strategicznych takich jak CK3 oraz HOI4. Interesuję się również komputerami, a konkretnie ich składaniem.

A: Jak zaczęła się twoja przygoda z MTA oraz serwerem ProjectRPG?
M: Moja przygoda z MTA zaczęła się w wakacje 2017 roku. Wówczas grałem na jednym z czołowych serwerów RPG, choć nie osiągnąłem tam niczego szczególnego. Dopiero w 2022 roku, z nudów, postanowiłem sprawdzić, co nowego pojawiło się w MTA. Przeglądając różne serwery RPG, natrafiłem na ProjectRPG, którego rozgrywka tak mnie pochłonęła, że zacząłem logować się tutaj codziennie, a reszta to historia.

A: Jesteś liderem organizacji Flying Dragons. Jak prowadzi się taką organizację?
M: Tak, jestem. Szczerze mówiąc, jest to dosyć sporo roboty, szczególnie jeśli w organizacji panują obowiązkowe składki, zgłaszanie porzuconych aut oraz wiele innych rzeczy, które wymagają aktywnego weryfikowania. Na szczęście mam w zarządzie osoby, które również to robią, co przekłada się na dosyć łatwiejsze zarządzanie organizacją.

YLQQawZ.gif

A: Czy chciałbyś wprowadzić coś do organizacji?
M: Na ten moment nie mamy niczego szczególnego, co planujemy wdrożyć. Na przyszłość pojawiają mi się w głowie pomysły kupienia nowej bazy lub zgłoszenia dodania elementów do naszej aktualnej, aczkolwiek czy coś z tego wyjdzie, to się okaże.

A: Czy masz przypisane jakieś pojazdy do organizacji?
M: Tak, wszystkie pojazdy, jakie posiadam w swojej kolekcji, przypisałem do organizacji. Są to między innymi: Hermes 3ns FT, Infernus Pandem FT, Cheetah 76 1ns.

A: Czy chciałbyś wstąpić w szeregi jakiejś frakcji? A jeśli tak, to jakiej?
M: Większość czasu pobytu na serwerze spędziłem jako aktywny członek frakcji San Andreas Transport Center, osiągając tam najwyższą rangę pracowniczą oraz miano Koordynatora. Na ten moment nie mam chęci na powrót do niej lub na dołączenie do innej. Niestety stanowiska, które piastuję na serwerze, pochłaniają wiele czasu, a z jego upływem chęć do grania niestety spada.

w04RDVL.gif

A: Dobrze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić pod koniec?
M: Pozdrawiam @Testosteron, @bolkaa, @Kartun, @Skopson oraz całą organizację Flying Dragons!

A: Dziękuję Ci za udzielenie wywiadu, życzę Ci miłego dnia.
M: Dzięki również, do następnego!

XGwBbve.png

A: @Anon4 | B: @bolkaa

A: Witam, z tej strony Reporter @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
B: Witam, jasne, z wielką przyjemnością.

B: Oczywiście, na serwerze gram pod nickiem bolkaa. Od dłuższego czasu jestem również w administracji na randze Support. Na serwerze jestem w organizacji Flying Dragons, gdzie posiadam rangę zarządową – Kierownik.

dXhDzl9.gif

B: Interesuję się w głównej mierze robieniem grafik komputerowych, co jest moją pracą, ale również lubię pomajsterkować przy aucie w garażu.

B: Na serwer trafiłem przez znajomych na początku roku 2023. Przenieśli się wtedy z konkurencji i pokazali mi ten serwer. Od tamtego momentu grałem w MTA sporadycznie. Dopiero od maja 2023 roku zacząłem regularnie grać na serwerze.

A: Od jakiego czasu jesteś członkiem organizacji Flying Dragons?
B: W organizacji Flying Dragons jestem od około września 2024 roku.

A: Z tego co się dowiedziałem, jesteś w zarządzie organizacji? Jakie są twoje obowiązki?
B: Tak, zgadza się, należę do zarządu organizacji. Moje obowiązki są różne, lecz najwięcej zajmuję się działami forum, piszę wszelkie ogłoszenia, aktualizuję skład oraz decyduję, kiedy będą awanse w organizacji.

HLqus1U.gif

A: Jaka panuje atmosfera w tej organizacji?
B: Atmosfera panująca u nas jest jak w rodzinie, każdy się lubi oraz sobie pomaga. Jeśli ktoś zacznie kogoś wyzywać, jest szybko pacyfikowany.

B: Na ten moment nie mam przypisanego niczego. Kiedyś miałem przypisaną większość kolekcji, lecz na ten moment swoje pojazdy wolę trzymać na prywatnej bazie.

B: Planuję dołączyć do frakcji San Andreas Transport Center lub San Andreas Road Assistence.

Mwbkq2h.gif

B: Jasne, chciałbym pozdrowić @Kartun, @ENDEIX, @mowmififi oraz całą organizację Flying Dragons wraz z administracją.

B: Również Ci dziękuję, miłego!

XGwBbve.png

A: @Anon4 | M: @Majfek

M: Hej, oczywiście, że tak. Z chęcią odpowiem na parę pytań.

M: Tak, jasne. Cześć, jestem Filip, na serwerze znajdziecie mnie pod nickiem Majfek. Prowadzę swój kanał na YouTube, na który głównie robię live'y, aczkolwiek czasami wrzucam jakiś film, jak mam z czego. Na co dzień pracuję w restauracji McDonald's i uczę się w Szkole Policealnej na Protetyka Słuchu.

57OfNxZ.gif

M: Mam dużo zainteresowań, a może bardziej zajawek. Między innymi montaż filmów i koszykówka. Natomiast największym zainteresowaniem jest pierwsza pomoc oraz ratownictwo medyczne.

M: Moja przygoda z MTA zaczęła się mniej więcej w 2017-2018 roku, kiedy znajomi powiedzieli, żebym sobie zagrał na Pylife i namówili mnie do tego. A historia na ProjectRPG zaczęła się od tego, że gdzieś w internecie usłyszałem o starcie serwera i namówiłem kolegę, abyśmy zobaczyli serwer konkurencji i odpuścili trochę. Trochę pograliśmy, ale potem zacząłem grać mocniej na ProjectRPG i mi się spodobało. Miałem kilka przerw i powrotów na poprzedni serwer, ale teraz, po przerwie 2-miesięcznej od MTA, wracam na ProjectRPG i nie zamierzam zmieniać serwera.

M: W organizacji Flying Dragons jestem od niedawna. Napisałem podanie z polecenia @Kartun i od razu mi się spodobała organizacja.

9I08Uh2.gif

M: Atmosfera we Flying Dragons jest moim zdaniem bardzo dobra. Mimo mojego krótkiego stażu w organizacji uważam, że jest to jedna z lepszych organizacji, w których byłem, i nie mam zamiaru jej zmieniać.

M: Na chwilę obecną nie, ale planuję przepisać swojego Admirala, tylko jeszcze trochę go porobię.

M: Aktualnie napisałem podanie do frakcji San Andreas Medical Department i myślę, że to jest frakcja, w której będę chciał zostać. Poza tym, na serwerze byłem we frakcji San Andreas Police Department.

EdK4tbj.gif

M: Tak, pozdrawiam @Kartun, @Tomcio., @jerry., @Kawaii, @Phantom., @Tapeciarz oraz całą organizację Flying Dragons.

M: Dziękuję również i wszystkiego dobrego dla każdego.

XGwBbve.png

A: @Anon4 | S: @Stachuu262

S: Witam, tak, oczywiście.

S: Oczywiście, witam wszystkich czytelników. Jestem Stachu, inaczej znany jako Stachuu262. Mam 18 lat, mieszkam w województwie wielkopolskim, jestem w klasie trzeciej zawodowej na kierunku mechanik samochodowy, ponieważ interesowałem się tym od małego, zaczynając od rozbierania rowerów, motorowerów, aż po samochody. W wolnym czasie spędzam czas ze znajomymi i z moją wspaniałą dziewczyną, a także jeżdżę na moto, majsterkuję w garażu lub gram w gry. Najczęściej sięgam po takie tytuły jak: MTA, GTA V, Euro Truck Simulator 2 i Farming Simulator 19.

S: Moja przygoda z serwerem zaczęła się przez mojego brata. To on pokazał mi MTA i serwer ProjectRPG, na którym gram do dziś.

S: Do organizacji dołączyłem 22.02.2025.

S: Atmosfera jest bardzo dobra, członkowie organizacji, jak i osoby wyżej, są bardzo mili i pomocni.

S: Do organizacji nie mam przypisanego żadnego pojazdu.

S: Chciałbym wstąpić w szeregi frakcji San Andreas Road Assistence.

S: Chciałbym pozdrowić całą organizację, jak i wszystkich graczy ProjectRPG.

S: Również dziękuję i wzajemnie – miłego dnia.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę, mam nadzieję, że mój artykuł o Flying Dragons Wam się podobał. Do zobaczenia w następnych artykułach bądź wywiadach. Był z wami Reporter @Anon4. Życzę wszystkim miłego dnia.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

5pGrbSX.pngHiMX2G3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.