Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tomcio.

xtyre

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Tomcio.

Login: sQUaku
Nick oskarżonego: Tomcio.
Powód skargi: Otrzymalem prawko za robienie wyscigu
Data zdarzenia: 16.03.25
Dowody: niestety brak, poniewaz nie ma logow w konsoli (z poziomu gracza) a medal mi sie zepsul
Opis sytuacji: Zaczalem wyscig, chcialem skrocic pod prad bo wiadomo ze na wyscigu zeby zrobic dobry czas trzeba jechac jak najszybciej, otrzymalem kare na prawo jazdy ktora nie powinna miec miejsca, z mojej perspektywy wjechalem prosto w jego pojazd.

Dodam że po to na wyscigach nie ma kolizji zeby moc wykonywac takie manewry.

Uszanowanie, Supporter Tomcio. z tej strony.

Tak jak zaznaczyłeś w skardze, jechałeś pod prąd, natomiast z mojej perspektywy przejechałeś obok mnie, przez co nie miałem jak zweryfikować czy wykonujesz wyścig czy nie. Również skontaktowałem się z wyższą rangą, uzyskałem odpowiedź i moim zdaniem kara jest jak najbardziej odpowiednia. Poprosiłem Cię o nagranie z rajdowca, takiego nie posiadasz, więc jedynie możemy polegać na Twoich słowach, co nie jest wystarczające. W razie jakichkolwiek pytań, pisz pod postem bądź w wiadomości prywatnej. Miłego dnia!

17 minut temu, Tomcio. napisał:

Uszanowanie, Supporter Tomcio. z tej strony.

Tak jak zaznaczyłeś w skardze, jechałeś pod prąd, natomiast z mojej perspektywy przejechałeś obok mnie, przez co nie miałem jak zweryfikować czy wykonujesz wyścig czy nie. Również skontaktowałem się z wyższą rangą, uzyskałem odpowiedź i moim zdaniem kara jest jak najbardziej odpowiednia. Poprosiłem Cię o nagranie z rajdowca, takiego nie posiadasz, więc jedynie możemy polegać na Twoich słowach, co nie jest wystarczające. W razie jakichkolwiek pytań, pisz pod postem bądź w wiadomości prywatnej. Miłego dnia!

Dlaczego jest odpowiednia bo nie rozumiem, nie jedynie mozemy polegac na moich slowach lecz tez na logach ale ja nie posiadam do nich dostepu, od kiedy na wyscigu jezdzi sie przepisowo bo raczej tego nikt na serwerze nie robi. Mogles sie upewnic czy robie wyscig a nie pochopnie dawac kare. Wszystkie znaki na wyscigach takie jak brak kolizji, nie dzialajace fotoradary itp. to kazdy moze sie domyslic ze nie trzeba przestrzeagac tam przepisow. Dodam jeszcze jedna rzecz: Gracz ubiegający się o stanowisko Supportera powinien zdawać sobie sprawę, że będzie od niego wymagana umiejętność rozsądnej oceny sytuacji, podejmowania sprawiedliwych decyzji czy też umiejętność przyznania się do swojego błędu.

To, że posiadasz przenikanie przez graczy, nie zwalnia Cię z przestrzegania KRD podczas jazdy. Temat był przeze mnie dyskutowany z wyższą rangą oraz otrzymałem odpowiedź, że kara jest jak najbardziej słuszna. Gdybyś miał klipa, to bym go przeanalizował i ewentualnie zdjął karę, nic nie poradzę, że takowego nie masz. Podtrzymuje zdanie, że kara jest jak najbardziej słuszna. Tyle ode mnie, kolejna wypowiedź będzie na prośbę Administracji RCON. Miłego dnia!

10 godzin temu, Tomcio. napisał:

To, że posiadasz przenikanie przez graczy, nie zwalnia Cię z przestrzegania KRD podczas jazdy. Temat był przeze mnie dyskutowany z wyższą rangą oraz otrzymałem odpowiedź, że kara jest jak najbardziej słuszna. Gdybyś miał klipa, to bym go przeanalizował i ewentualnie zdjął karę, nic nie poradzę, że takowego nie masz. Podtrzymuje zdanie, że kara jest jak najbardziej słuszna. Tyle ode mnie, kolejna wypowiedź będzie na prośbę Administracji RCON. Miłego dnia!

To nie byla zwykla jazda, to byl wyscig, tyle odemnie bo sie nie dogadamy. Czekam na odpowiedz Administracji RCON! Pozdrawiam.

10 godzin temu, xtyre napisał:

To nie byla zwykla jazda, to byl wyscig, tyle odemnie bo sie nie dogadamy. Czekam na odpowiedz Administracji RCON! Pozdrawiam.

A zreszta, po co mi klip jak przy tym byles i mogles ocenic sytuacje i od kiedy wyscigi sa legalne ze musze spelniac KRD wykonujac go.

Gracze nie są w stanie zweryfikować tego czy jesteś podczas wyścigu. Stąd najzwyczajniej w świecie nie wiedzą czy kierując się prosto na nich, na ich pasie zaraz w nich nie uderzysz. Nie przewidujemy odstępstw od respektowania KRD w tym przypadku. Kara została nadana poprawnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.