Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z starszym prezenterem Tomci0

Anon4

Rekomendowane odpowiedzi

tMBrlzE.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Reporter @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj moim i waszym gościem będzie starszy prezenter @Tomci0 z radia ProjectFM. Zapraszam do przeczytania wywiadu.

vgC1HDp.png

A: @Anon4 | T: @Tomci0

A: Witam, z tej strony Reporter @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
T: Siemanko, z tej strony starszy prezenter @Tomci0 z radia ProjectFM. Pewnie, że tak!

A: Czy chciałbyś się przedstawić naszym czytelnikom?
T: Jasne, mam na imię Tomasz, mam 20 lat. Jestem z województwa łódzkiego. Interesuję się motoryzacją, muzyką oraz sztukami walki. Na co dzień trenuję MMA, BJJ oraz kickboxing. Od małego interesowałem się również motocyklami, a ta zajawka jest podtrzymywana do dzisiejszego dnia. Moją kolejną pasją jest podróżowanie. Na ten rok mam już zaplanowane trzy wyloty do egzotycznych krajów, a w przyszłości chciałbym zwiedzić każdy kontynent na świecie, w szczególności całą Afrykę.

A: Wspomniałeś, że interesujesz się motoryzacją. Jakie jest twoje ulubione auto i dlaczego?
T: Moim ulubionym autem obecnie jest BMW G20 z 2024 roku. Dlaczego? Bo właśnie takie autko w niedawnym czasie posiadałem. Jest to autko godne polecenia, naprawdę przyjemnie się nim jeździło. Mój dream car na ten moment to BMW M3 Competition.

hZug9cs.gif

A: Jak zaczęła się twoja przygoda z MTA oraz serwerem Project RPG?
T: Moja przygoda z MTA zaczęła się w 2015 roku na konkurencyjnym serwerze, czyli miałem wtedy około 10 lat. Szczerze mówiąc, nie pamiętam, kto mi pokazał tę grę, ale chyba to był mój brat cioteczny. Jeśli chodzi o Project RPG, jestem tutaj od 2022 roku. Serwer pokazał mi mój przyjaciel, właśnie z nim miałem swoje początki.

A: Od jak dawna jesteś w biznesie Project FM?
T: W radiu jestem od miesiąca. Byłem również rok temu, ale wtedy zabrakło czasu i chęci.

A: Jaka panuje tam atmosfera?
T: Atmosfera w Project FM jest przyjazna. Nie jestem w stanie odpowiedzieć więcej niż tyle, ponieważ z obecnymi członkami biznesu nie mieliśmy jeszcze okazji się zbytnio zapoznać.

ZrcizS2.gif

A: Jak prowadzi się audycję? Co podczas takiej audycji się dzieje?
T: Na początku trzeba przygotować gatunek muzyczny oraz muzykę, którą chcemy puszczać w danym dniu na audycji. Przygotowujemy swoją playlistę tak, aby nie łamała przy tym regulaminu serwera oraz biznesu. Gdy już prowadzimy audycję, trzeba na pewno zwracać dużą uwagę na czat. Pozdrowienia graczy są kluczowe – nadaje to fajną interakcję między prezenterem a graczem. Prowadzimy różne eventy, typu „szybkie paluszki” lub „zgadnij, kto kryje się pod danym ID”. Czasami również dostajemy wiadomości od graczy, czego chcieliby posłuchać w danym momencie. Jeśli jest to zgodne z regulaminem, puszczamy takie piosenki, jakie sobie życzą.

A: Czy chciałbyś wstąpić w szeregi jakiejś frakcji? A jeśli tak, to jakiej?
T: Tak, na ten moment chciałbym sprawdzić się we frakcji San Andreas Police Department.

A: Dobrze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić pod koniec?
T: Chciałbym pozdrowić całą moją organizację Viksiarze oraz, @Slovcki, @Euzebiusz, @Mizshift.

OLUH6Ov.gif

A: Dziękuję ci za udzielenie wywiadu, życzę Ci miłego dnia.
T: Dziękuję Ci również, wzajemnie.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę. Mam nadzieje, że mój wywiad z @Tomci0 podobał Wam się, do zobaczenia w następnych artykułach, bądź wywiadach. Był z wami Reporter @Anon4. Życzę miłego dnia!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

zVYrcYO.png5pGrbSX.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.