Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - "Co w trawie piszczy?" Luty'25

Kajzersky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

oa7gHMw.png

5V20MaL.png

Witajcie! Luty już za nami, a to oznacza, że walentynki i tłusty czwartek także za nami. Tym razem przygotowaliśmy dla Was kolejne wydanie serwerowej gazetki. Znajdziecie w tej gazetce między innymi: aktualizacje z ostatniego miesiąca, zmiany we frakcjach i biznesach, ankiety na temat tego, czy ktoś obchodził walentynki i tłusty czwartek, a także wywiad z Supporterem. Zapraszamy do czytania!

lWt9zDH.png.3a3649721edaabf71ead958963cc102a.png

Najlepszy Supporter@PolisheQ
Najlepszy Moderator: @Suzannee
Najlepszy Administrator: @Mizshift
Najlepszy Senior Administrator: @.Drymaniusz*
Najlepszy Administrator RCON: @Zebra
Najlepsza frakcja: San Andreas Road Assistance 
Najlepszy biznes: ProjectFM
Najlepsza organizacja: Hotel California
Najbardziej pomocny gracz serwera: @Euzebiusz
Najlepsza praca na serwerze: Kurier
Najlepszy tuner: @Euzebiusz
Największy odwalacz: @-=KodaK=-

Najbogatszy gracz: @Euzebiusz
Najlepszy lider frakcji:  @Braian11
Najlepszy lider biznesu: @LastoAkaRudy

IMDzF0a.png.654636c5c765700a787b6111847cdfbe.png

11.02.2025

Supporter @czeslawmuwi zostaje usunięty z szeregów administracji z powodu niespełniania wymogów aktywności.
Moderator @vertii opuszcza szeregi administracji w wyniku osobistej decyzji.

17.02.2025

Administrator @Mizshift opuszcza szeregi administracji w wyniku osobistej decyzji.
Administrator @Mari przechodzi na urlop, który potrwa do 14.03.2025.
Supporter @PolisheQ przechodzi na urlop, który potrwa do 21.02.2025.

YUwuo1G.png.51b50fe986c83e7579000eb8006d375f.png

San Andreas Road Assistance

Brygadzista @CeglaXD przechodzi 31-dniowy okres próbny z wynikiem pozytywnym, jednocześnie staje się pełnoprawnym członkiem Zarządu frakcji.
Zastępca Kierownika @AGO_Miki odchodzi z frakcji na własne życzenie, jednocześnie otrzymuje on miano Zasłużonego.
Młodszy Inspektor @LastoAkaRudy przechodzi okres próbny z wynikiem pozytywnym, jednocześnie staje się pełnoprawnym Egzaminatorem frakcji.

San Andreas Fire Department

@alfred otrzymuje awans ze stopnia District Chief na stopień Assistant of Deputy Chief, wstępując tym samym do przedziału Department Head.

OGŁOSZENIA BIZNESÓW

Project News

18.02.2025

Supervisor @SirHugel przechodzi pozytywnie okres próbny w zarządzie i zostaje pełnoprawnym członkiem zarządu Project News.

Project FM

21.02.2025

DJ @Wujaszek. oraz Legendarny Prezenter @darknes_ zostają powołani na rangę Opiekuna Szkółki na okres próbny jednej akademii.

24.02.2025

Od tego tygodnia ProjectFM otrzymuje odświeżone nazwy rang. Poniżej lista zmian.

Spoiler

DJ - DJ
Legendarny Prezenter - Młodszy DJ
Zaawansowany Prezenter - Zaawansowany Radiowiec
Mistrzowski Prezenter - Starszy Radiowiec
Zawodowy Prezenter - Radiowiec
Doświadczony Prezenter - Młodszy Radiowiec
Starszy Prezenter - Starszy Prezenter
Prezenter - Prezenter
Młodszy Prezenter - Młodszy Prezenter
Stażysta - Stażysta

Racing Club

10.02.2025

W wyniku rekrutacji @zabson zostaje awansowany na stanowisko Zastępcy Kierownika, tym samym zasila on szeregi zarządu biznesu.

4zqDwqt.png.867950efc2a00cd43cceab5fd210c74f.png

04.02.2025

- Praca Szambiarza otrzymała nowy model punktu rozpoczęcia pracy oraz sprzedaży szamba
(Współautor modelu: @teror_)

Spoiler

szambo.gif.f05ffb3e42b2328d3655515d75f49be8.gif

Lista wprowadzonych mniejszych zmian i poprawek od ostatniej aktualizacji:
- Pojazdy Dune w pracy szambiarza od teraz będą pojawiały się z losowymi kolorami
- Frakcja SARA otrzymała możliwość transportu helikopterów na lawetach oversize
- Biznes ProjectFM otrzymał zestaw stereo w pojazdach Pony
- Poprawiono sygnalizacje świetlną w pojazdach SAFD
- Dodano możliwość wjazdu na płytę lotnisk dla frakcji
- Poprawiono błąd z wyrzucaniem z serwera podczas sprzedaży ryb na kutrach
- Poprawiono ładowanie bannerów biznesu Marquee: Outdoor media
- Poprawiono zbyt wysoką prędkość na wstecznym po krytycznym uszkodzeniu silnika
- Dodano sygnalizacje ostrzegawczą do pojazdów Sweeper podczas pracy oczyszczania ulic
- Czas na zmiany w programie u tunera został wydłużony do 20 minut

IQQa6UW.png

M: @matibfc.. | C;  @CeglaXD

M: Witam, z tej strony Reporter  @matibfc.. z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
C;  Cześć, bardzo chętnie.

M: Na początku przedstaw się czytelnikom.
C;  To tak, nazywam się Kacper i mam 19 lat, z serwera można mnie znać pod nickiem CeglaXD. Pochodzę z województwa lubelskiego i obecnie zacząłem nową pracę, a w międzyczasie trenuję piłkę nożną.

M: Jak już wiemy, dostałeś się w szeregi administracji serwera – gratulacje! Jaka była Twoja reakcja, gdy się dowiedziałeś o tym?
C;  Po troszku się spodziewałem, ale także byłem zadowolony – jak niektórzy wiedzą, jest to mój powrót do administracji. Przede wszystkim cieszy mnie fakt, że powracając, byłem w stanie dostać się z @Winston czy też @zabson, ponieważ z nimi spędziłem już sporo swoich godzin serwerowych i fajnie jest doświadczać czegoś wspólnie. Z tego miejsca ich serdecznie pozdrawiam. Podsumowując, jestem bardzo zadowolony z powrotu.

M: Co cię skłoniło do dołączenia do administracji serwera?
C;  Przede wszystkim moja chęć do pomocy graczom, zawsze bardzo chętnie podchodziłem do tego tematu. Jestem także bardzo aktywny, dlatego też fajnie jest czymś zająć czas na serwerze.

M: Jakie są twoje obowiązki na randze Support?
C;  Przede wszystkim reagowanie na zgłoszenia od graczy. Pomoc im, czy też temperowanie nieodpowiednich zachowań pozostałych graczy.

M: Posiadasz jakieś cele w administracji serwera?
C;  Przede wszystkim bardzo chciałbym wrócić na stopień Administratora, jednakże wiem, że przede mną bardzo długa droga. Niezależnie od tego, czy spełnię ten cel, to będę aktywny i będę dalej z chęcią pomagał graczom.

M: Czy masz jakąś poradę dla nowych graczy?
C;  Dla nowych to raczej to, co zawsze – magazyn rura i wbijanie RP na lepszą robotę.

M:  Co sądzisz o ekonomii serwera?
C;  Ekonomia jest bardzo dobra na serwerze.

M: Ode mnie to wszystko, dziękuję ci za wywiad. Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
C;  Tego, kogo miałem pozdrowić, już pozdrowiłem. Dziękuję za wywiad także.

PsOGj7T.png.79c812b1e2b028ec9b765673b846a1fa.png

StgxpnY.png

PQgT3ij.png

8eybfgF.png

Realizacja: Advanced Reporter @Kajzersky

Wywiad z członkiem ekipy: Reporter @matibfc..
Ważniejsze zmiany we frakcjach/biznesach: 
Junior Reporter @Nitzur
Pierwsze miejsca plebiscytu: Chief @xanny
Zmiany w administracji: 
Advanced Reporter @Kierownikk 
Serwerowe aktualizacje: Advanced Reporter  @Kajzersky
Ankieta: Advanced Reporter @Kacp3r

Edytowane przez xHamster
  • Super 11
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.