Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Dzień Kobiet Project News i Project FM

Anon4

Rekomendowane odpowiedzi

aG6gEq2.pngM3o7SmR.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Reporter @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News! W tym artykule wraz z kolegą z redakcji Reporter @matibfc.. pokażemy Wam wydarzenie z okazji Dnia Kobiet na serwerze ProjectRPG. Zapraszam do przeczytania.

PA0Cack.png

W sobotni wieczór, 8 marca o godzinie 20:00, biznes Project News oraz ProjectFM przygotowali specjalny event z okazji obchodzonego tego dnia Międzynarodowego Dnia Kobiet. Na wzgórzu Missionary Hill w San Fierro spotkały się frakcje San Andreas Fire Department, San Andreas Medical Department, San Andreas Road Assistance, a także biznesy Project News, ProjectFM i Posorants Group, oraz gracze naszej społeczności ProjectRPG. Pierwszą atrakcją dla graczy były pytania, w których do zgarnięcia było 300$ za każdą poprawną odpowiedź. Pytania można było usłyszeć podczas audycji, którą poprowadził Starszy Prezenter @Somandi. Między pytaniami, o godzinie 20:30, rozpoczęła się akcja RP w wykonaniu frakcji SAMD, SAFD oraz biznesu Posorants Group. Prowizoryczny wypadek z jednym poszkodowanym zaciekawił przybyłych graczy, którzy oglądali go z ciekawością. O godzinie 21:00 rozpoczął się kolejny event, w którym do zgarnięcia było 1.500$. Należało odgadnąć animację, którą wykonywał prowadzący audycję. Nie zabrakło również wspólnego wykonania kaczuszek, tradycyjnej podróży pociągiem, który został stworzony przez prowadzącego, graczy oraz pracowników trakcji i biznesów, ale także członków administracji. Na finał wydarzenia odbyła się specjalna zabawa w chowanego. Należało odnaleźć ukryty pojazd na mapie, a za jego znalezienie można było zgarnąć np. 15.000$. Zwycięzcą finału był @Anon4.

XGwBbve.png

Poniżej przedstawiam Wam podziękowanie od Deputy Director @xHamster z Redakcji Prasowej Project News, który był pomysłodawcą i organizatorem wydarzenia:

Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim tym, którzy uczestniczyli w evencie z okazji Dnia Kobiet z Project News i ProjectFM. Nie spodziewałem się tak dużej frekwencji. Oficjalne podziękowania ślę również na ręce liderów frakcji San Andreas Road Assistance, San Andreas Fire Department, San Andreas Medical Department oraz lidera biznesu Posorants Group. @sirkosu1, @Braian11, @Mario92 oraz @Kawaii – dziękuję Wam za zorganizowanie grupy pracowników oraz obecność na bazie Redakcji Prasowej Project News, a także za sprawny przebieg akcji RP. Myślę, że gracze dzięki Wam mogli doedukować się w wykonywaniu RP oraz kolejności wykonywania poszczególnych czynności.

Nie można zapomnieć także o liderze Dyrektorze serwerowego radia ProjectFM @LastoAkaRudy. Dziękuję za chęć współpracy oraz „użyczenie” nam Starszego Prezentera @Somandi, który profesjonalnie poprowadził całe wydarzenie. Świetne zgranie między mną a nim, dobrane piosenki tematycznie na Dzień Kobiet, tradycyjnie długi pociąg oraz kaczuszki.

Na sam koniec dziękuję administracji serwera za pilnowanie porządku na imprezie oraz @xanny i opiekunom biznesu @Tubas, @Suzannee, @Mario92 wraz z @Zebra na czele za możliwość zrealizowania takiego wydarzenia na serwerze.

Myślę, że w przyszłości będą kolejne takie eventy organizowane, lecz to zależy od Was – graczy, między innymi, i Waszych odpowiedzi pod tym artykułem, czy się podobało. Bez Was – nie ma nas, nie ma takich wydarzeń. Do zobaczenia na serwerze, a wszystkim Kobietom życzę raz jeszcze wszystkiego najlepszego, nie tylko 8 marca, ale i każdego dnia roku! ❤️ ❤️

YIXEgH9.gif

Wywiad z organizatorem eventu @xHamster 

XGwBbve.png

A: @Anon4 | X: @xHamster

A: Witam, z tej strony Reporter @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
X: Jasne, chętnie udzielę Ci tego wywiadu.

A: Czy chciałbyś się nam przedstawić?
X: Mam na imię Dawid i niedawno skończyłem 26 lat. Pochodzę z centrum województwa łódzkiego. Na co dzień pracuję jako kierowca-dostawca, instalator i sprzedawca paliw. Interesuję się muzyką (jej tworzeniem na akordeonie i keyboardzie). Jestem także prezesem służby liturgicznej oraz strażakiem ochotnikiem w miejscowej jednostce.

A: Czy brałeś udział w zabawach, które były częścią wydarzenia "Dzień Kobiet" na bazie Project News? Jakie były to zabawy?
X: Jako organizator imprezy nie chciałem zwyciężać w zabawach, ponieważ wszystkie pytania układałem sam, więc byłoby to niesprawiedliwe wobec innych. Jedynie tańczyłem z graczami przy pojeździe Pony.

A: Jaka panowała atmosfera na tym wydarzeniu?
X: Atmosfera była fascynująca. Szczerze mówiąc, nie spodziewałem się takiej frekwencji ludzi na tym evencie.

epdtFrJ.gif

A: Ile czasu organizowałeś ten event?
X: Pomysł wyszedł spontanicznie. 4 marca wpadłem na to i rozpocząłem rozmowy z prowadzącym audycję, zarządem frakcji i biznesu oraz opiekunami. Czyli, jeśli spojrzymy na to matematycznie, zajęło mi to 4 dni.

A: Czy organizowanie tego typu wydarzeń jest trudne? A może łatwe?
X: Na początku myślałem, że będzie to ciężki temat do ogarnięcia, aczkolwiek się myliłem. Łatwa współpraca między zarządami, szybka realizacja pomysłów, które miałem w głowie, oraz rozplanowanie terenu na bazie Project News. Więc nie jest to trudne.

A: Czy wziąłbyś ponownie udział w takim wydarzeniu?
X: Chętnie wezmę udział w podobnym wydarzeniu. Jeśli chodzi o moją rolę, organizacja tego eventu była dla mnie bardzo satysfakcjonująca.

A: Dobrze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
X: Na wstępie pozdrawiam Ciebie i resztę pracowników Project News. Kolejno pozdrawiam opiekunów: @Tubas, @Suzannee, @Mario92, na czele z ich szefową @Zebra, za świetną współpracę. Pozdrawiam również pracowników San Andreas Fire Department, San Andreas Road Assistance i San Andreas Medical Department, Posorants Group oraz ProjectFM. Osobne pozdrowienia przesyłam do Starszego prezentera @Somandi i dziękuję mu za świetnie przeprowadzoną audycję. Na koniec pozdrawiam wszystkich graczy i czytelników tego materiału.

A: Dziękuję Ci za udzielenie wywiadu i życzę Ci miłego dnia.
X: Również życzę miłego dnia i dziękuję za wywiad!

XGwBbve.png

Teraz wywiad z Starszym prezenterem @Somandi

ZUCkGPW.gif

A: @Anon4 | S: @Somandi

A: Witam, z tej strony Reporter @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
S: Siemaneczko, z tej strony Starszy prezenter @Somandi z radia ProjectFM! Oczywiście, że tak.

A: Czy chciałbyś się przedstawić?
S: Mam na imię Marcel. Pochodzę z województwa łódzkiego, mam 21 lat. Na co dzień interesuję się muzyką klubową, którą uwielbiam słuchać na głośnikach. Od zawsze chciałem grać na konsoli DJ i mam nadzieję, że kiedyś w przyszłości tego dokonam. Uwielbiam również spędzać czas na świeżym powietrzu, jeżdżąc na rowerze. Przede wszystkim robię to, co kocham na co dzień.

A: Jak zaczęła się twoja przygoda z MTA oraz serwerem ProjectRPG?
S: Moja przygoda z MTA zaczęła się od tego, że koledzy powiedzieli mi o istnieniu gry GTA w wersji online, w której można grać z innymi ludźmi. Zaciekawiony, postanowiłem spróbować i razem zaczęliśmy w nią grać, gdy byliśmy młodsi. Przez kilka lat testowałem różne serwery, aż w końcu pewnego dnia postanowiłem spróbować swoich sił w radiu na innym serwerze. Po pomyślnie złożonej rekrutacji mogłem przez kilka miesięcy prowadzić swoje pierwsze audycje. Niestety, w pewnym momencie złamałem regulamin, co skutkowało wyrzuceniem i wpisaniem na czarną listę bez możliwości powrotu. Nie chciałem jednak rezygnować z pasji, jaką stało się dla mnie prowadzenie audycji, więc zacząłem szukać nowego serwera, który dałby mi taką możliwość. W końcu trafiłem na ProjectRPG. Na początku miałem mieszane uczucia co do tego miejsca, ale z czasem wszystko zaczęło się układać. Coraz bardziej angażowałem się w swoją nową przygodę na Projekcie, aż w końcu dołączyłem do ekipy radia ProjectFM. Jestem ogromnie wdzięczny za daną mi szansę – dzięki niej mogę się rozwijać, prowadzić audycje i dostarczać Wam treści, które cieszą się dużym zainteresowaniem.

A: Byłeś prezenterem na wczorajszym Dniu Kobiet na bazie Project News. Jak oceniasz atmosferę, która tam panowała?
S: Wczorajszy Dzień Kobiet na bazie Project News to było naprawdę wyjątkowe wydarzenie! Atmosfera była niesamowicie ciepła i pełna pozytywnej energii. Wszyscy uczestnicy bawili się świetnie, a organizatorzy zadbali o każdy detal, by ten dzień był wyjątkowy. Muzyka, rozmowy i wspólne świętowanie stworzyły niepowtarzalny klimat, który na długo pozostanie w pamięci. Było mi ogromnie miło być częścią tego wydarzenia i cieszę się, że mogłem umilić ten dzień wszystkim obecnym. Mam nadzieję, że w przyszłości czeka nas jeszcze więcej takich świetnych inicjatyw!

A: Jakie były tam atrakcje? Czy w ogóle jakieś były?
S: Jeśli chodzi o atrakcje, to na początku zaczęliśmy wszystko 15 minut po rozpoczęciu wydarzenia, czyli o 20:15. Zaczęły się pierwsze szybkie paluszki, tzw. pytanka związane z Dniem Kobiet, które bardzo cieszyły zainteresowanie moich słuchaczy. Parę minut później odbyła się dodatkowa atrakcja – wspólna akcja RP w wykonaniu biznesu Posorants Group, frakcji San Andreas Fire Department oraz San Andreas Medical Department, która również cieszyła oko przybyłych na event. Oczywiście nie mogło zabraknąć kolejnej atrakcji – odgadywania animacji, które wykonywałem ja. One ponownie wzbudziły ogromne zainteresowanie. Gdy zbliżaliśmy się ku końcowi Dnia Kobiet, odbył się finał akcji – zabawa w chowanego. Uczestnicy musieli wsiąść do aut i wyruszyć w kierunku Los Santos, by poszukiwać auta, którym był Long Rancher. Nie było to łatwe zadanie, ale mimo to pojazd został odnaleziony przez @Anon4, który wygrał cały finał akcji.

A: Czy powtórzyłbyś kiedyś takie wydarzenie?
S: Oczywiście, że tak. Uwielbiam się angażować w różne tego typu wydarzenia, ponieważ sprawia mi to przyjemność i cieszy oko wielu uczestników.

A: Dobrze, a więc na koniec. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
S: Chciałbym pozdrowić wszystkich zaangażowanych we wczorajsze wydarzenie, a przede wszystkim frakcje, które się w to włączyły, oraz cały biznes Project News. A także @Remix.DKM<3,@nitkoskaa_, @Gerwazy88, @dzastaa, @DanioQ, @arpek, @TheStreetWear, @matibfc.., @MrHubb, @sajka, @deftones, @Anon4, @Rocha, @JurekOgorek, @KurczeNo, @montz_, @Mario69, @ProfesorNerdzik, @golon@Sebus2024, @panmietek, @Bogu, @Wazgii96, @TeletubisSzef, @Kacp3r, @behixve, @Nissanekk, @SirHugel, @AbuDhabi, @kotwiczek_, @Kierownikk, @Tomcio., @CeglaXD, @bryndalek, @Mechatron, @zabson, @Arturek*.

A: Także ode mnie to wszystko. Dziękuję za udzielenie wywiadu i życzę Ci miłego dnia.
S: Również życzę miłego dnia! I czekam na więcej tego typu akcji.

XGwBbve.png

Wywiad z uczestnikiem wydarzenia @Kierownikk, który przeprowadził Reporter @matibfc...

3dPk33c.gif

M: @matibfc.. | K: @Kierownikk

M: Witam, z tej strony Reporter @matibfc.. z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka  pytań na temat eventu?
K: Witam, z tej strony Advanced Reporter @Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News. Jasne chętnie odpowiem na te pytania.

M: Na początku przedstaw się czytającym.
K: Siemka, jestem Michał, przez znajomych nazywany Kierownikk. Mam 17 lat i pochodzę z województwa lubelskiego. Interesuje się fotografią, rolnictwem, motoryzacją, informatyką, muzyką i mógłbym tak wymieniać w nieskończoność. Na co dzień chodzę do technikum na profilu technik informatyk.

M: Skąd dowiedziałeś się o evencie organizowanym przez Project News oraz ProjectFM?
K: Dobre pytanie, po pijaku przyszedłem... Nie no przeczytałem post gracza @xHamster, więc zaciekawiony co się będzie tam działo, stwierdziłem, iż udam się z czystej ludzkiej ciekawości.

M: Jak się bawiłeś na tym evencie?
K: Jak się bawiłem? Bawiłem się świetnie, gracze wraz z prezenterem @Somandi, który rozbujał cały serwer swoim stylem bycia, stworzyli niezapomnianą atmosferę godną podziwu. Były różne gry oraz zabawy organizowane przez Project News, oraz ProjectFM. Na pochwałę zasługuje sam sprawca tego wydarzenia, czyli nasz @xHamster, który to wszystko zorganizował tak że mucha nie siada.

M: Co sądzisz o @Somandi który dostarczał rozrywki podczas tego eventu?
K: To nie ma tak, że sądzę, czy nie sądzę, jeżeli mam powiedzieć co cenię w @Somandi najbardziej, powiedziałbym, że podejście do ludzi, ale to takie luźne podejście, które przekazuje nam pozytywną energię. Doceniam jego profesjonalizm oraz starania, dzięki którym mogę go śmiało nazwać najlepszym prezenterem radiowym na serwerze.

M: Czy pojawisz się znowu na takim evencie, jeżeli będzie takowy organizowany?
K: Oczywiście, że się pojawię. Oby tak dobre eventy były częściej.

M: Ode mnie to wszystko, dziękuje Tobie za wywiad. Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Również dziękuję za możliwość wypowiedzenia się na temat eventu z okazji Dnia Kobiet. Zaś pozdrowić chciałbym wszystkie kobiety, które to czytają oraz @xHamster, @Somandi, @Anon4, @matibfc.., @Kacp3r.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę, do zobaczenia w następnych artykułach bądź wywiadach. Był z wami Reporter @Anon4. Życzę wszystkim miłego dnia.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

5pGrbSX.pngM3eUk6r.png

HiMX2G3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.