Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na kamilek_AUDI - oskarżony przez scnnjZ

scnnjZ

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @kamilek_AUDI
Data zdarzenia: 18:20 07.03
Opis zdarzenia: Zabrał opłacone auto z parkingu. 
Dowody: https://imgur.com/a/vosgeaT (klip od znajomego, bo ja miałem wyłączone jakby nie była widoczna za bardzo godzina wrzucę SS'a +  ✔ Bilet parkingowy dla pojazdu Perennial został pomyślnie opłacony do 07.03 21:11, za kwotę 120$ Pomyślnie opłacono parking

opłacone nie powiedziałbym w pierw był sadler który tez był nieopłacony jak i 2 inne jego furki po wzięciu na lawete 1 sadlera oburzył się dlaczego zabieram i pokazałem mu parking płatny ale zrozumiałem ,że nie każdy wie że tam może byc więc mu odpusciłem po tym na logike powinien oplacić ale nie robił i nie chciał tego po czym zaczoł mnie obrażać(klip https://imgur.com/a/I73pM21) po tym dalej nie chciał opłacić i poprostu odcholowałem pereniala (dowód że był nieopłacony przed zabraniem https://imgur.com/a/4YhfANe) wydaje mi się że log został skopiowany z opłacenie innego pojazdu po fakcie i zmienione cyfry jak i model pojazdu. 

Wydaje Ci się źle, a administracja ma wszystko w logach, zabrałeś mi pojazd, który był opłacony robiąc to niezgodnie z regulaminem. Od skarg na temat wyzwisk jest inny dział, więc zapraszam do skargi w innym dziale. 

Więc tak, gracz zabrał na lawetę pojazd, którym jest sadler, a ja w tym czasie opłaciłem dwa poprzednie pojazdy m. in. perennial. Tutaj będzie potrzebna weryfikacja administracji aby zerknęła w logach kiedy gracz wziął na lawetę mój pojazd, a kiedy ja go opłaciłem. Mam nadzieje, że za oszustwa, którymi próbujesz się wytłumaczyć również zostaniesz ukarany.

Witam, Brygadzista CeglaXD z S.A. Road Assistance,

Na załączonych dowodach przez pracownika możemy zauważyć że o godzinie 18:11 pojazd stał nieopłacony na parkingu od ponad 24 minut, co przekracza dozwolony czas darmowych pięciu minut w których właściciel powinien opłacić bilet. Dodatkowo pracownik nie ma obowiązku sprawdzania kilkukrotnie parkometru. Pojazd został prawidłowo odholowany na parking policyjny, skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.