Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Młodszy Przewoźnik _K1sil0.exe

Anon4

Rekomendowane odpowiedzi

XcZMUam.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Reporter @Anon4z Redakcji Prasowej Project News. Dziś moim i Państwa gościem będzie Młodszy przewoźnik @_K1sil0.exez San Andreas Transport Corporation. Zapraszam do wywiadu.

vgC1HDp.png

A: Witam, z tej strony Reporter @Anon4z Redakcji Prasowej Project News. Czy miałbyś chwilkę na udzielenie mi wywiadu?
K: Witam, z tej strony Młodszy Przewoźnik @_K1sil0.exe z San Andreas Transport Corporation! Chętnie udzielę Ci wywiadu.

A: Dobrze, czy chciałbyś opowiedzieć nam coś o swojej osobie?
K: Z chęcią, uczęszczam do 2 klasy technikum, mam 16 lat (w tym roku 17). Interesuję się motoryzacją, rolnictwem oraz wieloma innymi rzeczami między innymi, gotowaniem.

A: Wspomniałeś, że interesujesz się rolnictwem, jakie są obowiązki w takim zawodzie?
K: Obowiązków jest bardzo dużo. Ja mieszkając na gospodarstwie mam do uprawy ziemię, obecnie 25 ha oraz hodowlę kaczek, nie jest to robota dla każdego, ponieważ wymaga dużej cierpliwości oraz pracowitości.

V5z4dNA.gif

A: Jak zaczęła się twoja przygoda z MTA oraz serwerem ProjectRPG?
K: Moja przygoda z MTA zaczęła się w 2021 roku. Do gry zachęcił mnie kuzyn, w pierwszych momentach byłem sceptycznie nastawiony do tego typu gier, ale po jakimś czasie polubiłem tę rozgrywkę. A jeśli chodzi o samego Projecta, oglądając filmy mojego ziomka @Kartun, nabrałem chęci do rozpoczęcia rozgrywki na serwerze.

A: Jesteś we frakcji SATC. Jak oceniasz tę frakcję?
K: Frakcja SATC jest bardzo dobra frakcja, jeśli chodzi o społeczność, można tam poznać bardzo dużo uprzejmych osób oraz pomocnych w mojej ocenie daje frakcji 10/10.

HJp8rUy.gif

A: Jak jesteśmy przy temacie frakcji. To jeśli nie frakcja SATC, to jaką inną byś wybrał? I dlaczego?
K: Nie zastanawiałem się jeszcze nad wyborem innej frakcji, ale myślę, że frakcja SAMD byłaby odpowiednim wyborem, ponieważ gwarantuje dużo RP, które dla mnie jest przyjemne do odgrywania.

A: Czy chciałbyś wstąpić w szeregi jakiegoś biznesu serwerowego?
K: Nie. Raczej nie gdyż nie miałbym czasu na frakcję oraz pozostałą grę.

LS7xxg9.gif

A: Jakie masz dalsze plany związane z serwerem ProjectRPG?
K: W dalszej przyszłości chciałbym dostać się do administracji serwera oraz mnożyć majątek i kto wie może kupić tunera mechanicznego.

A: Dobrze, a więc ostatnie pytanie na dzisiaj. Z tego, co wspomniałeś, posiadasz auto, Jestera WNG. Dlaczego wybór padł akurat na to auto?
K: Wybór padł z uwagi na jego wygląd przyciągający wzrok oraz posiada zestaw torowy, jak i nitro v5.

bQzWG3V.gif

A: Chciałbyś kogoś pozdrowić pod koniec?
K: Tak, chciałbym z tego miejsca pozdrowić całą frakcję SATC oraz @Kartun, @Danio i prowadzącego ten wywiad @Anon4

A: Dziękuję Ci za udzielenie wywiadu, życzę miłego dnia.
K: Również dziękuję.

pjgdEhb.png

A: Infernus czy Turismo?
K: Infernus.

A: Barszcz czy pomidorowa?
K: Pomidorowa.

A: Coca-Cola czy Pepsi?
K: Coca Cola.

A: Mercedes czy Audi?
K: Mercedes.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę, do zobaczenia w następnych wywiadach bądź artykułach. Był z wami Reporter @Anon4. Miłego dnia.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

5pGrbSX.pngHiMX2G3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.