Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Wonski, Paluch123, Mieciu_mefedron, Krakers*, MURCIAK123, Cheetahniel

stolek1993

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 98767

Login: stolek1993

Nick Oskarżonego: .Wonski, Paluch123, Mieciu_mefedron, Krakers*, MURCIAK123, Cheetahniel

Data Zdarzenia: 26.02.2025

Dowody:

image.thumb.png.6c3d1e776cfad0daec8d594b1bf387a7.png

Opis sytuacji: Wyżej przedstawione osoby uszkadzały pojazdy organizacji, następnie informując sara że samochód stoi na poboczu (nie dając mi do niego podbiec z narzędziami by naprawić), mimo wszystko zdążyłem dzięki uprzejmości znajomego z organizacji, ponieważ oni mnie trącili. Po pojawieniu się jednego z supporta nie uspokoili się. Nawet robili animacje " /wale " w jego kierunku, a on nic z tym nie zrobił. Może są wyjątki które osoby mogą sobie na tyle pozwolić... Dopiero po Pojawieniu się moderatora CzajkA uspokoili się na chwilę aż nie opuścił server bo później wszystko wróciło do tego co było wcześniej, zresztą widać to na załączonym obrazku. Moderator CzajkA poinformował o tym że nie mogą przesiadywać na terenie czyjejś org. a gdy żadnej osoby z administracji nie było weszli jak do siebie (jest na dole zdjęcia godzina która odpowiada temu), że było to po tym gdy CzajkA zwrócił im uwagę i zaczęli znowu wyzywać, prowokować, blokować, każdego z nas oskarżać, itd.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Wonski, Paluch123, Mieciu_mefedron, Krakers*, MURCIAK123, Cheetahniel

Jak dla mnie na zdjęciu jest o wiele więcej osób. Po drugie ja stoję i gadam z znajomym którym nie wie o co chodzi i nie rozumienie o dodanie Miecia oraz Murciaka jak ich od początku nie było, po trzecie owszem czajka napisał, że nie możemy tam przebywać po czym od razu wyszliśmy i nie przeszkadzaliśmy wam. Sam członek potwierdzi, że również nas prowokowaliście i wyzywaliście od tzw. niepełnosprawnych bo mamy niby rentę czy coś tam, skarga bawi jak wasza ekipa. pozdro dla rozpatrującego tę skargę. przypomnę, że w ogóle nie wiedziałem o skargę tylko sam musiałem szukać XD

Dodam jeszcze, że sam prowokowałeś naszego misia @veexik poniżej wiadomości oraz sam je umieściłeś w skardze xd.

image.png.384672438c1952ed35a65d777bc17aaf.png

image.png.427385ab553abf11f4d586af18751aec.png

milefo jutrzejszego tłustego czwartku przede wszystkim wafelkowi

sory zapomniałem dodać, że tylko LECH KKS!

Witam ta skarga nie ma sensu nie zostałem poinformowany nawet o niej nie mam wsm nic wam do powiedzenia tak jak krakers napisał też mnie bawi wasza ekipa i mnie tu nawet nie powinno być bo nic nie zrobiłem tak samo jak i murciak bo nas nie było od początku. Dodam też że wasz "kolega z organizacji" nas po prostu wyzywał i wyklinał więc nas prowokował następnym razem więcej kultury i spokojnie a nie takie coś .

pozdrawiam dobrych chłopaków co chodzą po ośće i mojego misia krakersa!!!

Co do Ciebie Mieciu_mefedron faktycznie Ciebie nie było od samego początku i tego całego Murciaka też. Koledzy po Was napisali to przyjechaliście ich wspomóc. Co do wiadomości Krakersa prowokować Wy zaczęliście poprzez rozmowę z nami, my tylko Wam odpisywaliśmy, ale ile można prosić byście się uspokoili? Każdemu w końcu nerwy puszczą dlatego poszły z naszej strony teksty że jesteście niepełnosprawni bo normalny, zdrowy człowiek się tak nie zachowuje xd. Na Wasze szczęście nie mamy rozmów nagranych bo ktoś od Was powiedział że i tak dowodów nie będziemy mieć jeśli chodzi o całą rozmowę, ale mamy inne dowody w postaci to co pisaliście plus to że jeszcze tu wrócicie i mamy Was oczekiwać. Tym bardziej napisanie tego że jesteście upośledzeni było przy moderatorze, gdyby uznał to za większą obrazę to by zwrócił uwagę. To była jedna rzecz którą mogliście odebrać jako obrazę bo z Waszej strony poszło ich wiele więcej. Możemy wszystko podesłać. Przypominam że to nie my, a osoby od Was dostały muta. 🙂 Nie pozdrawiam.

Chcę się jeszcze udzielić gdyż to jest też sprawa moim znajomych.Dosłownie napisałeś to samo więc nie rozumiem twojego toku rozumowania lecz bez sensu sie wypowiadasz w ten sam sposób co w skardzę czekamy na odpowiedz admina i zobaczymy jak sprawa sie potoczy według mnie nic złego nie zrobili nie masz dowodów z czego sam pisałeś ze był adm przy tym dostali kary więc nie wiem po co drążysz temat tyle odemnie paaaa

POZDRAWIAM veexika i krakersa dobre mordy z nich :DDD

59 minut temu, stolek1993 napisał:

Na Wasze szczęście nie mamy rozmów nagranych bo ktoś od Was powiedział że i tak dowodów nie będziemy mieć jeśli chodzi o całą rozmowę, ale mamy inne dowody w postaci to co pisaliście 

to się zdecydujcie czy macie te dowody w końcu czy nie xd raz piszesz, że nagrań nie macie a potem ze macie zdjęcia xD Cała ta skarga jest śmieszna a w dowodzie który zamieściłeś jako jedyny widać jak ja rozmawiam z murciakiem i każdy z kimś innym więc pozdro. czekam na odpowiedz administracji bo ta skarga to bekowa jest XD pozderki dla GsH ziomale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.