Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Pisiont7

stolek1993

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 98767
Login: stolek1993
Nick oskarżonego: Pisiont7
Powód skargi: Celowe wjeżdżanie w samochód
Data zdarzenia: 25.02.2025
Dowody: Nie posiadam, administracja w logach powinna mieć przyznanie gracza się do winy pod tekstem "przepraszam" od razu po tej sytuacji.
Opis sytuacji: Jadąc autostradą w lv wjechał raz we mnie szambiarką, uszkodzeń nie było dlatego odpuściłem. Następnie wjechał kolejne 2-3 razy we mnie uszkadzając mój pojazd do nie możliwej dalszej podróży - samochód nie chciał odpalić. Zatrzymał się obok mnie przeprosił, lecz poprosiłem go mimo wszystko o to by zapłacił za naprawę. Pieniędzy nie zapłacił lecz odjechał. Następnie pisał że go tam nie było i że wiadomości do niego moje nie dochodzą (zapomniałem dopisać on był u nas w org i pisaliśmy na czacie org.) więc wszyscy z org mogą potwierdzić że na wszystkie wiadomości od innych z org w tej sprawie odpisywał ale gdy ja mu pisałem to mi odpisywał że te wiadomości o zapłacie mu nie dochodzą🤦‍♂️
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Pisiont7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.