Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Ocena Prezentera | Somandi

LastoAkaRudy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak dzisiejsza audycja Somadniego, nie trzymała się kupy wyglądała jak by prezenter losowo wybierał piosenki w tym czasie siedząc cicho przez 8 minut ,jeszcze przed audycją mówił rzeczy w stylu że jutrzejsza audycja będzie dla jego "hejterów" (osób które nie wypowiedziały się na ocena prezentera w samych superlatywach).

-czekam aż moja szczera ocena zostanie usunięta

z poważaniem LEXSU

Edytowane przez LEXSU
  • Super 13
  • Haha 1
  • Nie lubię tego 1

Z racji iż usunięto moją szczerą opinie napisze grzeczniej... Prezenterze somandi twoje piosenki są A słuchalne nie da sie tego słuchać wiercenie sąsiada o 6 rano mieszkanie obok przy tym to miód na uszy weź to do siebie bo dzisiaj to tragedia jeśli ktoś miałby to na maksa słuch może uszkodzić!

• Super 13
  • Haha 2

jako iż moja ocena została usunięta pozwole sobie dodać ją ponownie. dzisiejsza audycja i skarga na prezentera tylko udowadnia jak prezenter traktuje słuchaczy i w jaki sposób podchodzi do naszych opinii, chociażby tych które nie są hejtem na samego prezentera ale prośbą o zmiane sposobu prowadzenia audycji. niestety kolejny raz muszę ocenić prezentera negatywnie. 

• Super 12
  • Haha 1
  • Nie lubię tego 1

Ehhhh...   Moja opinia została usunięta więc napisze ja jeszcze raz, Dziś owy prezenter wszedł na audycje, wcześniej pisał że to będzie audycja dla jego hejterów i się zaczeło na początku nie było najgorzej ale potem jak zaczął łączyć wszystkie łupankowe typy muzyk mixowac je na siłę. Rozpoczeła się lekka zamieć w mojej głowie nie wiedziałem czy przełączyć radio na jakieś inne czy zostawić postanowiłem je wyłączyc i co chwile sprawdzałem czy może się juz to nie skończyło niestety nie prezenter zaczął puszczać niektóre piosenki 230bpm i je do mixowywac dodaj większy kick itp. Widać że audycje są robione tylko by coś zagrać i owy prezenter nawet po licznych skargach nie próbuje on nic poprawić tylko dogryść jeszcze bardziej swoim hejterom. Virtual DJ naprawdę nie jest trudny jeśli się cokolwiek w tym temacie interesuje. Wnioskuje o ukaranie jakoś owego prezentera za co co robi bo raczej radio ma umilić rozgrywkę a nie tylko wkurzyć gracza. 

~~Z Poważaniem Klakson99^OK

• Super 9
  • Haha 2

Skoro każdy się już wypowiada to może i ja, zanim i moja zostanie usunięta. Serwerowego radia słuchałem często z uśmiechem na twarzy od początku serwera. No właśnie, słuchałem. Przez ostatnie moje sporadyczne granie na serwerze odechciało mi się w ogóle słuchania serwerowego radia poprzez takie właśnie audycje. Na początku jego kariery jako prezenter uważałem, że jego audycje były ciekawe lecz widocznie drogiego Somandiego dopadło wypalenie zawodowe. Co rozumiem, ale powiem ci drogi kolego jedno. Jak dopada cię wypalenie to odchodzi się z biznesu a nie robi się audycje na siłę. Prezenter nie słucha się opinii. Póki co ocena 2/10, chyba, że prezenter się poprawi.

• Super 7
  • Haha 2

Skoro każdy sie już wypowiada to czas na mnie, piszę wprost, bo nie ma tu czego lukrować — ta audycja to jedna wielka porażka jakościowa. Od pierwszych minut chaos, brak jakiegokolwiek planu i prowadzenie, które sprawia wrażenie totalnej improwizacji bez kontroli nad anteną. Zamiast normalnego słuchania jest irytacja i chęć wyłączenia radia.

Styl prowadzenia jest męczący, nieskładny i kompletnie nieprzemyślany. Brakuje przygotowania, sensownego prowadzenia tematów i podstawowego radiowego wyczucia. Wszystko brzmi, jakby było robione na siłę i bez pomysłu, a to na dłuższą metę jest nie do zniesienia.

Jeżeli radio ma trzymać jakikolwiek poziom, to takie audycje go po prostu obniżają. Dla mnie to totalne dno antenowe i jedna z najsłabszych prezentacji, jakie przyszło mi tu słyszeć. W obecnej formie to coś, co skutecznie zniechęca do słuchania radia w tych godzinach.

• Super 6
  • Haha 2

Szczerze mówiąc, długo się zastanawiałem, czy w ogóle wystawiać tę ocenę. Zwykle szkoda mi czasu na pisanie takich rzeczy i nie mam parcia, żeby komuś robić atencję, ale skoro już jest możliwość, to korzystam. Ostatnie audycje Somandiego? No kurde… większość muzyki wygląda, jakby ktoś ją wygrzebał z błota. Naprawdę ciężko znaleźć moment, który da się normalnie przesłuchać. Kiedyś było inaczej, teraz wszystko poszło w dziwną stronę. Nie wiem, gdzie dokładnie leży problem, ale to, co leci ostatnio, to porażka. Kawałki brzmią, jakby ktoś je losował w ciemno, a momentami — JA MAM TRAKTOR! — serio, ciężko było to ogarnąć. Zgaduję, że niektórym udało się słuchać i uszy nie uciekły, ale i tak całość była przesadzona.

Wiem, wiem, że można wyłączyć radio, ale wtedy tak naprawdę serwerowe radio traci sens. Weźmy na przykład sytuację, gdzie na serwerze jest 200 graczy, a naprawdę słucha tego radia może z 10, maksymalnie 15 osób, i najzwyczajniej półtora gracza to jego znajomi, którzy włączają tylko dlatego, że są jego znajomymi. No niestety. Szczerze mówiąc, wolę chyba słuchać z godzinę syreny OSP w Starze niż tego radia, bez obrazy.

Nie piszę tego, bo jestem idealny. Sam kiedyś prowadziłem audycje w radiu i wiem, że też nie zawsze wszystko wychodziło, ale to, co teraz się dzieje, to po prostu słaby poziom prowadzenia i doboru muzyki. Na razie zostawiam ocenę negatywną, bo Somandi nie potrafi prowadzić audycji na poziomie, którego można by oczekiwać. Zobaczymy, co będzie dalej, może się poprawi, może nie. I tak, pewnie poleci jakaś emotka śmiechu XD od jego koleżków i żony poślubionej, ale taka jest moja opinia i mam do niej prawo.

Podsumowując: Somandi  traktory w tle i muzyka wyciągnięta z błota. Lepiej włączyć coś innego, bo przez takich prezenterów serio można stracić chęć słuchania radia. Ostatnio wsiadłem do taksówki i leciało jego radio, musiałem poprosić kierowcę o zmianę, bo nie dało się tego słuchać. Bez obrazy, ale wolę puścić sobie jakąkolwiek losową piosenkę niż tego słuchać.

Pozdrawiam serdecznie z rodzinką. 

Edytowane przez Krzychu99
  • Super 7
  • Haha 2

Prezenter ma co jakiś czas przebłyski i puszcza normalne utwory, ale dzisiejsza audycja z Pralkobetoniarką to totalne dno. Nie da się słuchać tego co on puszcza, zalecał bym zmienienie na dłuższy okres czasu gatunku muzycznego, bo to co puszczasz to jest DNO! niePozdrawiam 

• Super 16
  • Haha 2
  • Lubię to! 1
  • WOW! 2

Jakkolwiek człowiek nie chciałby napisać coś miłego to się ewidentnie nie da. Jak nie odgłosy godowe szlifierki kątowej to wlatują jakże zacne przejścia z traczka do traczku z wyczuciem mistrza czterech skoczni. Przykład z dzisiaj? Manieczki > Formacja Nieżywych Schabufff > żabson.  Spójność bliskiego wschodu możnaby rzec. Naprawdę po ciężkiemu idzie jak już gracz, który odbiera tylko dzienną ma dość. Dno dna, niestety.

• Super 5
  • WOW! 3

Dzień dobry, pozwolę sobie na odświeżenie tematu po blisko miesięcznej nie aktywności. 

Podczas patrolu na służbie, postanowiłem posłuchać radia. Zazwyczaj jest to eska, bądź jak leci AutoDJ to ProjectFM. Niestety, aby dojść do eski, muszę przejść przez ProjectFM. 

Pech chciał, że audycję prowadził wtedy Somandi. Radia słuchałem przez nie więcej niż 10 sekund, a i tak żałuje swej decyzji.

Nie wiem, czy na serwerze jest chociaż grupka osób, która lubi muzykę, puszczaną przez Prezentera. Ja rozumiem, że takie "gatunki" muzyczne są dozwolone wedle regulaminu, ale proszę Was, nikt tego nie słucha. Niżej zamieszczę link do imgura, którego można odpalić z dźwiękiem, tam wszystko elegancko słychać - niestety. 

Proponuje aby Somandi przestał robić audycje dla siebie, a dla tych, którzy ich słuchają. 

https://imgur.com/a/HK4tLmU

• Super 7
  • Haha 5
  • WOW! 1

Witam.

Zaraz po wejściu na serwer, o godzinie 19:46 dnia 24.05.2026, audycję prowadził akurat wyżej wymieniony prezenter. Zazwyczaj unikam audycji tego jegomościa, natomiast byłem zmuszony do chwilowego odsłuchu ze względu na radio znajdujące się w bazie organizacji Verona. Żałuję, że akurat tego dnia założyłem słuchawki na uszy. Do końca audycji czas spędziłem w bezpiecznej odległości od bazy, tak aby na pewno nie usłyszeć choćby skrawka audycji. Zdjęcie na dowód.

image.thumb.png.19140018d719d5918d7db29332438430.png

• Super 8
  • Haha 1

Wypowiadając się na temat audycji prezentera, to żeby umilić sobie grę kiedy np. dzisiaj jeździłem i zbierałem expa na lotnisku lv,w ramach dobrego gestu,aż zachęciło mnie do przełączenia głośności radia do zera w miejscach publicznych i posłuchania innych dostępnych radyjek, które zostały dodane na serwerze 😃👍

Edytowane przez wiesiakos
  • Super 2

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.