Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Ocena Prezentera | Somandi

LastoAkaRudy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jeden z lepszych prezenterów w radiu ProjectFM, bardzo dobre utwory i różnym stylu, często się odzywa i pozdrawia oraz utwory na życzenie, przyjemny głos do słuchawnia i nuty takie jak się należy i aż miło się gra.

⮑ Ogólna ocena: ★★★★★
⮑ Grane utwory: ★★★★★
⮑ Zaangażowanie prezentera: ★★★★★

JAK DLA MNIE NAJLEPSZY PREZENTER W RADIU ProjectFM
~pozdro z kostaryki

• Super 3
  • Haha 1

No co ja mam powiedzieć, odpaliłem sobie audycje i słyszę piosenkę, która bardziej przypomina ubijanie mięsa niż piosenkę, a warto dodać że ja lubię każdy gatunek (https://imgur.com/a/0JFe8OW z dźwiękiem xD)

Dodatkowo od momentu odpalenia radia do teraz (8 minut), somandi ani razu się nie odezwał. Autentycznie pierwotnie myślałem, że to AutoDJ gra, póki nie wpisałem /audycja. Dobry kontakt ze słuchaczami to podstawa audycji, nawet gdy nikt nikogo nie pozdrawia czy nie wysyła donejtów, o które tak serdecznie prosisz zachęcając wpisaniem na topkę xD 

Edytowane przez Vajtekk.vnd
chetnie lasto skontaktuje sie z nim w wiadomosci prywatnej jak tylko mnie odblokuje na serwerze xd
  • Super 12
  • Haha 3
  • Nie lubię tego 1

Kolejna Zarąbista Edycja w wykonaniu tego Prezentera dzieki niemu chce mi się wchodzić na serwer. Najlepszy Prezenter ProjectRPG wraz z DJ_Nadią pozdrawiam i do zobaczenia na nastepnych audycjach tych prezenterów ❤️

Osoby z ktorymi sie dzisiaj wspaniale bawilem 

@Krystiano234
@Blokers
@Krejzolka94
@Wiktoriax98
@Somandi
@Domino_1327
@DJ_Nadia
@behixve
Pozdrawiam i wesolych mikolajek ❤️ 😄 

mta-screen_2025-12-05_19-20-10.png

mta-screen_2025-12-05_19-46-58.png

mta-screen_2025-12-05_19-46-19.png

mta-screen_2025-12-05_19-53-03.png

mta-screen_2025-12-05_19-44-40.png

mta-screen_2025-12-05_19-45-30.png

mta-screen_2025-12-05_19-45-39.png

mta-screen_2025-12-05_19-45-42.png

Edytowane przez Kolusiek1324
  • Super 6
  • Haha 3
  • WOW! 1

Pan Somandi jest tutaj naczelnym dowódcą starego dobrego klasycznego techno.  Audycje eleganckie, podtrzymwana stara szkoła muzyki techno. Szacun. Ciekawe kto odpowie za złamane krzesło podczas słuchania audycji. Pozdro EkWaDoR`MaNieCzKi

Edytowane przez xdzony
  • Super 3
  • Haha 1
  • Nie lubię tego 1

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.