Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

lock / do zamknięcia

deftones

Rekomendowane odpowiedzi

A to /report jest wyznacznikiem tego, kto zostanie ukarany? Jesteś Administratorem, sam fakt wysłania logów do Ciebie w wiadomości prywatnej powinien wystarczyć żeby ukarać gracza za brak kultury. Ponadto, screen powyżej obrazuje problem. Rozumiem, że jeśli piszę ze znajomym wulgarnie na /pm, to będę ukarany, mimo braku reporta. To jak to jest, karamy za BK z reportem czy bez? Jeśli nie ma reporta, to mogę pisać co mi się podoba? Włącznie z wulgaryzmami? Wytłumacz.

Dodam jeszcze, że gracze byli karani za BK w wiadomościach prywatnych.

Ja nie siedzę 24/7 przy pc, przed północą to głównie czekam na dzienne robiąc coś prywatnego z czego mam pieniądze, ale w takich sytuacjach nie przyjmuje reportów gdzie tutaj wgl takowego nie było. Nie rozumiem tego zdania „karamy mimo braku reporta za pw z kolegą” ja nigdy czegoś takiego nie praktykowałem żeby karać kogoś za pw bez reporta bo zauważyłem to w logach i mi się nie spodobało, trochę wygląda jak nadużywanie rangi ale to mogłeś na daną osobę która cię ukarała pisać skargę.

4 minuty temu, houdini napisał:

„karamy mimo braku reporta za pw z kolegą” ja nigdy czegoś takiego nie praktykowałem

To, że Ty nie praktykowałeś tego jako Administrator, nie znaczy, że problem nie istnieje. Wielokrotnie to widziałem u Supporter'ów, którzy karali za BK w wiadomościach prywatnych. Ta skarga jest po to, żeby Cię upomnieć jako Administratora, byś zważał bardziej na podejmowane decyzje. I wykonywał swoje obowiązki należycie. 

No skoro ktoś kara za „BK na /pm” to znaczy że przyjął takowego reporta i zapoznał się z sytuacja. Nie wiem jak chcesz mnie upominać, gdyż ja przyjmując każdego reporta wykonuje go w 100% od A do Z, w sytuacji w której nie ma mnie przy pc albo robię coś innego to ich nie przyjmuje żeby nie robić 100 rzeczy na raz albo robić je po łebkach, ty nie wysłałeś żadnego zgłoszenia tylko napisałeś do mnie prywatnie w sytuacji w której pewnie mnie nie było przy komputerze albo wlansie robiłem coś innego nie patrząc na ekran MTA bo nie było żadnych zgłoszeń. Następnym razem użyj odpowiedniej komendy /report /raport (obie formy są poprawne i działają) a nie pisz na pw do członków administracji. Nie ma sensu robić tutaj dalej offtopicu, tyle ode mnie pozdrawiam. 

Okej, czyli pw do członków administracji nie działa. Myślałem, że Administratorem PRPG się jest, a nie bywa. Będąc na duty powinieneś reagować na jakikolwiek brak kultury, no, ale jeśli Ciebie jako Administratora interesują tylko reporty, a nie to, co się wokół Ciebie dzieje, to może powinieneś się dwa razy zastanowić po co faktycznie wchodzisz na to duty. Nadmienię, że jeśli nie widziałeś na czacie lokalnym braku kultury siedząc z C18 w samochodzie (widziałem to), to w takim razie dlaczego siedziałeś razem z nim? Bez powodu? Czy może ktoś jednak wysłał tego magicznego reporta?

Czekam na decyzję RCON, również pozdrawiam. 🙂 

Administracja rcon ma dostęp do tego czy faktycznie o tamtej godzinie był report na danego gracza więc już sami to sprawdzą, teraz to próbujesz zarzucić mi faworyzacje graczy więc przedstaw na to jakieś dowody, że faktycznie z nimi siedziałem.

Cytat

[2025-02-24 23:44:02] [Output] : (63) C18.: wogle co sie stalo ze to kurwa
[2025-02-24 23:44:07] [Output] : (63) C18.: najbardziej miasto ruhane to lv
[2025-02-24 23:44:13] [Output] : (63) C18.: jak my mieszkali wp rzyczepah
[2025-02-24 23:44:17] [Output] : (63) C18.: to to bylo pustkowie jebane
[2025-02-24 23:44:18] [Output] : (167) Kayster.: niewiem wlasnie
[2025-02-24 23:44:26] [Output] : (63) C18.: a tera mam tam 2fpw
[2025-02-24 23:44:27] [Output] : (167) Kayster.: przez gieldy chyba
[2025-02-24 23:44:33] [Output] : (167) Kayster.: napchali gratuw
[2025-02-24 23:44:38] [Output] : (167) Kayster.: ja tez mam mniejsze fps niz kiedys tam
[2025-02-24 23:44:43] [Output] : (63) C18.: ale one dlugo tam byli
[2025-02-24 23:44:44] [Output] : (24) whatsafather: po 150k kosztuja
[2025-02-24 23:44:46] [Output] : (24) whatsafather: to nie ma sesnsu xd
[2025-02-24 23:44:50] [Output] : (63) C18.: i nie bylo tak
[2025-02-24 23:44:53] [Output] : (229) houdini: dajcie na wache
[2025-02-24 23:44:54] [Output] : (63) C18.: nie kupowali domkuw
[2025-02-24 23:44:55] [Output] : ✔ Pomyślnie zatankowano 57.18l LPG za kwotę 128.48$
[2025-02-24 23:44:56] [Output] : ✔ Odpaliłeś silnik w pojeździe!
[2025-02-24 23:44:56] [Output] : (24) whatsafather: zbita xd
[2025-02-24 23:44:56] [Output] : (229) houdini: bo ja biedny

Proszę bardzo, siedziałeś z nimi. Mało tego, minęło tyle czasu a gracz dalej nie został ukarany za BK. Widać, że są równi i równiejsi. Czekam na RCON, dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu.

Dalej nie widzę tutaj ss’a/nagrania że siedzimy razem w pojeździe tylko jakieś logi gdzie przejechałem obok + nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale jak komuś nad głową zniknie wiadomość i podjedziesz w tym momencie to ich nie zobaczysz. A co do tego że gracz dalej nie został ukarany to masz od tego komendy co wyjaśniłem ci już wyżej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.