Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza MatiBiblecik

efeskebab2115

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kruczektoziomal

Nick oskarżonego: MatiBiblecik

Powód skargi: Oszustwo wobec graczy

Data zdarzenia: 07.02.2021

Dowody: https://imgur.com/a/KV9mb6Y

Opis sytuacji: Dachowałem po czym podjechał kolega i zaproponował pomoc więc pojechaliśmy po naprawke na stacje przelałem mu 200 mimo to dalej ja fundowałem naprawke, pojechaliśmy w strone mojego auta i on odjechał z naprawką. Kiedy była mowa o skardze gracz odrazu zmienił zdanie i przyjechał naprawić mi auto. Ogólnie nie jestem 60 ale takie cos trzeba tepic.

image.thumb.png.b1525c9410c1ad2fb512d2f2b60a7c32.png

Owszem zaoferowałem pomoc koledze z oddancyh 150$ mam ss a z oddanych 200$ (jeden przelew za 150$ a drugi za 50$) nie mam ponieważ zapomniałem zrobić. Po prostu podwiozłem gracza kruczektoziomal pod jego samochód a z racji że odpisywałem koleżance na wiadomość zapomniałem jej wyjąć przypomniałem sobie o tym gdy naprawiałem auto w easter bay a kruczektoziomal zamiast poinformować mnie że zapomniałem dać mu naprawki zaczął odrazu pisać skargę. Przyznaje się do winy ale nie uważam że jest to powód do bana. Dodam jeszcze że wróciłem się i tą naprawką naprawiłem mu auto

Pozdrawiam

Nie bede dalej dyskutowac w tej sprawie, pisalem do ciebie napisales mi ze mi oddales za naprawke, a nie naprawiles mi fury czyli twoim zdaniem bylo wtedy to sprawiedliwe, po czym wiedziales ze mam racje przyjechales naprawic mi auto. 

Niech ktos to poprostu rozpatrzy i dowidzenia.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.