Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[K] Sentinela pod apkę

PanParowka67

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: wywrotka
Model pojazdu: Sentinel
Dodatki: Ecu4, Turbo5, Zestaw W, max silnik w pb
Zakres cenowy: 300k (można i więcej ale to po dorobieniu)
Sposób kontaktu: Forum lub discord: wywrotka
Dodatkowe informacje: Nie wiem ile dokładnie taki kosztuje, ale ze wszystkim damy radę się dogadać!

51 minut temu, wywrotka napisał:

Słabo

Mam do sprzedania taką perełkę z maksymalnym silnikiem. Jedyne co się nie zgadza z twoimi wymaganiami to brak turbo i zestaw uliczny a nie wyścigowy. Nie znajdziesz w przedziale 150-200k$ takiego z turbo i zestawem wyścigowym także wychodzę z moją propozycją. Gotowy do pracy, zamontowane ECU, zestaw uliczny, silnik ulepszony cztery razy oraz aplikacja  transportowa także nic tylko wsiadać i jeździć. Dodatkowo posiada tam jakieś pierdółki typu poszerzenia, felgi, wydech czy wykrywacz fotoradarów.

Dla jednych może być plusem silnik diesla a dla innych minusem. Chcę tylko podkreślić że w dieslu nie musisz tankować 98 żeby jechał prawdziwym vmaxem (czyli o 1kmh więcej) oraz teoretycznie powinien dalej spalać mniej paliwa niż nawet PB + LPG. Więc w sytuacji kiedy ma to być samochód do zarabiania na apce to powinien przynosić minimalnie więcej profitu i być bardziej ekonomiczny. Prędkość maksymalna to jak się nie mylę 210km/h. Dostępny do obejrzenia i ewentualnego zakupu na kup teraz na giełdzie w LV przy lotnisku. 

Spoiler

TozrGyX.png

7 minut temu, grg. napisał:

Mam do sprzedania taką perełkę z maksymalnym silnikiem. Jedyne co się nie zgadza z twoimi wymaganiami to brak turbo i zestaw uliczny a nie wyścigowy. Nie znajdziesz w przedziale 150-200k$ takiego z turbo i zestawem wyścigowym także wychodzę z moją propozycją. Gotowy do pracy, zamontowane ECU, zestaw uliczny, silnik ulepszony cztery razy oraz aplikacja  transportowa także nic tylko wsiadać i jeździć. Dodatkowo posiada tam jakieś pierdółki typu poszerzenia, felgi, wydech czy wykrywacz fotoradarów.

Dla jednych może być plusem silnik diesla a dla innych minusem. Chcę tylko podkreślić że w dieslu nie musisz tankować 98 żeby jechał prawdziwym vmaxem (czyli o 1kmh więcej) oraz teoretycznie powinien dalej spalać mniej paliwa niż nawet PB + LPG. Więc w sytuacji kiedy ma to być samochód do zarabiania na apce to powinien przynosić minimalnie więcej profitu i być bardziej ekonomiczny. Prędkość maksymalna to jak się nie mylę 210km/h. Dostępny do obejrzenia i ewentualnego zakupu na kup teraz na giełdzie w LV przy lotnisku. 

Pokaż ukrytą zawartość

TozrGyX.png

Dziękuję za propozycję. Wiem, iż mój budżet nie powala ale zwiększa się on z coraz to kolejnymi dniami. W samochodzie chodzi głównie o aplikację, ale ważny jest on dla mnie też z powodów nostalgicznych. Chciałbym go też używać do normalnej jazdy. Dlatego interesuje mnie pb, nie diesel - lecz rozważę tą opcję.

Czekam na dalsze oferty!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.