Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracz Joygrad

MaslaQ

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MaslaQ
Nick oskarżonego: @Joygrad
Powód skargi: Taranowanie i strzelanie w kuriera
Data zdarzenia: 07.02.2021( aczkolwiek dzieje się to od dłuższego czasu i gracz dostawał za to warny/kicki)
Dowody: https://youtu.be/Ifeg6H_yv3Q
Opis sytuacji: Podczas rozwożenia paczek gracz taranował i strzelał do mnie, podczas gdy nie było mnie w strefie DM
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Gracz wyszedł podczas pisania skarga :C

Brak szkód a jeśli już to z nagrania widzę, dosłownie lekkie uderzenie, a tam gdzie już wjechałeś i strzelałem to byłeś w strefie DM bo kawałek ulicy przed tymi samochodami to już jest DM, zapłacić za szkody jeżeli jakieś były to mogę, tyle z mojej strony,

Jakbym wjechał do strefy DM  to by wyskoczył komunikat, a takowego nie było. Twoja sytuacja powtarzała się notorycznie i administratorzy karali Cię za to warnami ale nie poskutkowało więc postanowiłem napisać skargę, a co do szkód wynosił 75% więc są to duże straty. Nie chcę żadnej gotówki, chcę aby ukarano Cię wkoncu banem a nie samymi warnami/kickami bo psujesz innym rozgrywkę

Cześć, obaj macie po części rację, przeanalizowałem sobie ten punkt wielokrotnie chodząc wokół niego.

Joygrad miał rację, że auto było już w części DM'u, przynajmniej jego rąbek:

image.png.e6a96b54557d8793faf50e833982ef4f.png

Jak widać, Joygrad znalazł ten moment, i wykorzystał by oddać do niego strzał:

image.png.9e9876e9b7a27ebfc3c115e608b3bf60.png

Z drugiej strony, rację ma również MaslaQ, gdyż analizując jego położenie doszedlem do wniosku, że jeszcze był jakiś "krok" odstępu do strefy DM

(Zawarte w spoilerze ze względu na dużą rozdzielczość, nie chcemy utracić jakości logów.)

Spoiler

image.thumb.png.02f7a8b1c2525eb837bf4d31582f959f.png

image.thumb.png.b0c470240b49bc1c6542fd611aa9ab75.png

Proponuję Panowie dojść wobec tego do kompromisu, ponieważ:

9 godzin temu, MaslaQ napisał:

a co do szkód wynosił 75% więc są to duże straty.

Niestety, nie mamy na to żadnego rodzaju ewidencji proponuję symboliczną kwotę 500$.

Myślę, że będzie to dobra kwota na pokrycie wartości wewnątrz pojazdu. Nie ma sensu tu nikogo karać banem, tymbardziej że kolega był na strefie w której miał pełne prawo do ostrzału w punkt który mógł już być pod ostrzałem.

Czekam na rozwikłanie konfliktu polubownie i wysłanie załącznika po ewentualnej transakcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.