Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na RayS

StunterHere

Rekomendowane odpowiedzi

Login: StunterHere
Nick oskarżonego: @RayS
Powód skargi: Oszustwo na tuning pojazdu
Data zdarzenia: 07.02.2021 około godziny 12:40-13:00
Dowody: 

Spoiler

image.thumb.png.2f34c7f10162e81525f5d0edc13e4675.pngimage.png.b734a0559cea81ccb596c7d464d70a48.pngimage.png.38c5e8d3ffc4101b213100b8a84f8332.png

Opis sytuacji: No to tak, gracz pisał ze pojazd jest FT bez nitra//szyb//licznika, po kupnie pojazdu okazało się że nie ma poszerzen na co już przymknąłem oko, lecz gdy zamontowałem nitro zauważyłem że paliwo leci jakoś szybko, podjechałem na diagnostyke oraz na stację paliw i okazało się że BAK paliwa jest 75l a pisał że ft. więc powinien być 150l, chciałbym odzyskać pieniądze za poszerzenia kół oraz za bak paliwa.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
image.png.e6dbae7c0d604708dc55ceaa66591d16.png

Gracz kupił auto po daniu oferty na forum gdzie wyraźnie pisało jaki ma tuning więc nie rozumiem zdziwienia gracza iż nie ma baku. Po drugie sultan posiada poszerzenia na tylnią os i również to pisze w tym oto poście 

. Gracz dokładnie wiedział co kupuje. Więc nie rozumiem zdziwienia. Oraz podejrzewam iż gracz pisze ta skargę aby wyłudzić pieniądze. 

3 minuty temu, RayS napisał:

Gracz kupił auto po daniu oferty na forum gdzie wyraźnie pisało jaki ma tuning więc nie rozumiem zdziwienia gracza iż nie ma baku. Po drugie sultan posiada poszerzenia na tylnią os i również to pisze w tym oto poście 

. Gracz dokładnie wiedział co kupuje. Więc nie rozumiem zdziwienia. Oraz podejrzewam iż gracz pisze ta skargę aby wyłudzić pieniądze. 

Co do tego na forum, nie zwrocilem uwag na to, pozatym dogadywalismy się na grze i napisales FT. bez nitra//szyb//licznka a nie ma poszerzen ani baku wiec no xD

19 minut temu, StunterHere napisał:

Co do tego na forum, nie zwrocilem uwag na to, pozatym dogadywalismy się na grze i napisales FT. bez nitra//szyb//licznka a nie ma poszerzen ani baku wiec no xD

Na twoim ss powyżej również nie ma tego iż pisałem że sultan jest ft

20 minut temu, RayS napisał:

To są zdjęcia po sprzedaży więc to nie dowód bo mogłeś zdemontować 

Poszerzen nie da sie zdemontować mój drogi 🙂

8 minut temu, RayS napisał:

Na twoim ss powyżej również nie ma tego iż pisałem że sultan jest ft

pisalem czego nie ma odpisales tak jak widac na ss

7 minut temu, RayS napisał:

Zwykła próba oszustwa. 

XDDD

2 minuty temu, StunterHere napisał:

Poszerzen nie da sie zdemontować mój drogi 🙂

pisalem czego nie ma odpisales tak jak widac na ss

XDDD

Ohoho widzę że nie jesteś do informowany jeśli chodzi o tuning owszem się da zmienić poszerzenia z lvl 2 na 1  

A co do tego drugiego wszystko jest na poście którego musiałeś przeczytać ponieważ tam dałeś swoją pierwszą oferte a dopiero potem się spotkaliśmy na serwerze pod urzędem. 

1 minutę temu, RayS napisał:

Ohoho widzę że nie jesteś do informowany jeśli chodzi o tuning owszem się da zmienić poszerzenia z lvl 2 na 1 

Ale NIE DA SIE ZDEMONTOWAC poszerzen o czym ty piszesz, pojazd NIE POSIADA żadnych poszerzen.
Nie mam zamiaru z tobą pisać, czekam na odpowiedź administracji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.