Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem WRIATHalien

MrBeast

Rekomendowane odpowiedzi

q5at3d8.png

mSu4qkK.png

Witam, z tej strony Reporter @MrBeast z Redakcji Prasowej Project News. Moim dzisiejszym gościem będzie @WRIATHalien. Bez zbędnego przedłużania, zaczynajmy!

LKZ38Vt.png

M: @MrBeast | W: @WRIATHalien

M: Witam, z tej strony Reporter @MrBeast z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
W: Witam, z tej strony WRIATHalien. Jasne, z wielką chęcią.

M: Na początek przedstaw się i opowiedz czytelnikom coś o sobie.
W: Mam na imię Tomasz. W tym roku skończę 20 lat. Mieszkam w województwie podkarpackim, a dokładniej to na wsi położonej między Rzeszowem a Dębicą. Wielką przyjemność, jeśli chodzi o zainteresowania, sprawia mi modelarstwo, motoryzacja, militaria i lotnictwo. Z moich ulubionych sportowych samochodów z przeszłości był Subaru Impreza, jednakże od pewnego czasu preferuję Lancera Evo 6. Na co dzień słucham muzyki w gatunku underground nu-metal i industrial. Jednym z moich ulubionych zespołów jest The Offspring.

g1

M: Jesteś w organizacji Dirty Angels, może opowiesz coś o niej więcej?
W: Jest to dość świeża organizacja, w której na razie nic się nie dzieje, lecz mamy w planach ją rozwijać. Chcemy ogarnąć przede wszystkim więcej członków, powiększać flotę aut i tworzyć dobrą atmosferę.

M: Jak zaczęła się Twoja przygoda z serwerem ProjectRPG?
W: To jest ciekawa historia, bo głównie grałem w Grand Theft Auto V ze starą ekipą, ale podczas pandemii PudzianzVolvo, vErox i Bancior wkręcili mnie tutaj. Pierwszego dnia Pudzian zawiózł mnie swoim Perennialem na magazyn i w tym samym dniu zakupiłem Mananę od cygana. W obecnej kolekcji pojazdów posiadam samochody takie jak: Glendale Duchomobil, Sultan i Alpha GTO VR-4 Aero II. Rozmyślam również nad zakupem Sandkinga, ale to na razie odległy plan.

r1

M: Masz bardzo długi staż na serwerze, zatem jak oceniasz lata spędzone tutaj?
W: Szczerze to naprawdę różnie, ale najbardziej, co zapadło mi w pamięć, to gdy na tym serwerze zrobiłem nalot na bazę San Andreas Police Department.

M: Czy są rzeczy, które chciałbyś zmienić na tym serwerze?
W: Myślę, że byłoby to lotnictwo, które można bardziej rozwinąć i dodać samoloty z możliwością zakupienia oraz wprowadzić nową pracę dorywczą dla naszej społeczności.

r2

M: Czy chciałbyś dołączyć w najbliższym czasie (lub dalszym) do jakiejkolwiek frakcji lub biznesu?
W: Niezbyt, gdyż posiadam mało na to czasu. Wolę grać solo.

M: To koniec pytań przygotowanych przeze mnie. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
W: Oczywiście, chciałbym pozdrowić: @PudzianzVolvo, @vEroX., @Anaskor, @ALFO.NSO, @ANNOW, @Mystermat, @DawSek, @Juror16, @7kww, @TigerShoot, @formel, @Osa.

pjgdEhb.png

M: SARA czy SATC?
W: SATC.

M: Willard czy Sultan?
W: Sultan.

M: Książka czy film?
W: Film.

M: Kebab czy pizza?
W: Pizza.

M: Samsung czy Apple?
W: Samsung.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę i do zobaczenia w następnych artykułach bądź wywiadach!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

ESRSxCa.pngHiMX2G3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.