Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Twój serial został zablokowany przez console

Zambek

Rekomendowane odpowiedzi

W skrócie wbiłem sobie odebrać dzienne i w miedzy czasie byłem na drwalu po czasie wywaliło mnie z serwa próbowałem dołączyć i wyskatuje że mój serial został zablokowany powód brak (ss nizej)
image.png.6745d9617ad7e06b6192fe3f3b83d255.png

Mój serial dysku: 0025_38DA_31A3_5662.
jedyne co miałem włączone w tle to pobieranie gierki (przez co miałem wysoki ping) na tym samym dysku i lossles scaling
jak mi się uda znaleść serial dysku to podeśle w miedzyczasie bo aktualnie nie wiem jak go odnaleść
mam nadzieje że nie strace przez to dziennych (231 prawie odebrałem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.