Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na mizshift

WojBodyAuraNaP

Rekomendowane odpowiedzi

Login: foczkapl

Nick oskarżonego: mizshift

Powód skargi: Nie umyślne wystawianie kar

Data zdarzenia: 15.02.2015

Dowody: https://imgur.com/7L6mWSO

Opis sytuacji: Nie wiem o co chodzi dla tego śmiesznego admina, wystawił mi mutana serwerze discord na 7 dni za wysłanie czegoś z forum trochę śmieszne nie wiem o co mu chodzi skoro za gorsze przewinienia takich kar nie ma, nie wiem czy to taki nie odpowiedni ss czy bardziej nie odpowiedni człowiek który wstawił takie rzeczy na forum.

Dobry bardzo miło z twojej strony że mnie obrażasz na samym starcie. Dostałeś muta za screen z forum i będziesz mi tłumaczyć się  jest to  napisane przez supporta Themost. Wszystko sie zgadza poza najważniejszym aspektem w sprawie, napisane to było dawno zanim został on członkiem administracji a dwa to jest on nieodpowiedni z prostego powodu zawiera on wulgarne słowo. Screen z dowodem wysyłam do administracji RCON  z wiadomych przyczyn. 

Czekam na wypowiedź RCON ale przed tym muszę kupić 100kpp chyba żeby coś ruszyło aha, skoro jest taki ss to raczej jest to przez niego napisane więc tak tłumacze się z tego btw obraza jak coś, nie mogę gadać właśnie przymierzam nowe okulary pozdro mateusz

18 minut temu, Mizshift napisał:

§ 2
Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny. To tak dla przypomnienia ze skargi to nie offtopic. 

Nie mam pojęcia jaką ścieżką ty dążysz, czekam na odpowiedź kogoś kompetentnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.