Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona  Skarga na wojtiTM

Jasio

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 47740
Login: Jasio
Nick oskarżonego: @wojtiTM
Powód skargi: oszustwo na licytacji
Data zdarzenia: 14.02.24 w godzinach 22-23
Dowody: licyatacja, logi, report,
Opis sytuacji: ten ejber blubry mi gada miał byc garaż a nie ma
 Poniżej link do licytacji

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
image.thumb.png.dafd362961c644bf86fa32ef1173683d.png

2 godziny temu, Jasio napisał:

Wiem, czytac umiem tylko jedno przeczy drugiemu, ba screenie byl garaz, i po moim pytaniu w odpowiedzi napisale ze jest garaz, natomiast nie mozesz z niego kozystac, 

Co do tego pierwszego nie jestem do końca pewny... Kolejnym faktem jest to, że zdjęcie nieruchomości wcale nie musi być moje bo nie ma nigdzie tego napisanego. A i jeszcze fajnie, że piszesz tylko to co chcesz a nie jak faktycznie było "i po moim pytaniu w odpowiedzi napisale ze jest garaz, natomiast nie mozesz z niego kozystac," Zapomniałeś dodać tego, że na końcu napisałem, że nawet administracja pisała że garaż jest zbugowny. Nie mam co tu więcej pisać w tej skardze bo to śmiechu warte, czekam na wypowiedz administracji.

5 minut temu, Jasio napisał:

A dlaczego mnie obrazasz? To po pierwsze. po drugie to co pisales wprowadzalo duzo watpliwosci, opis przeczyl odpowiedzi

Nigdzie cie nie obraziłem. To po pierwsze. Po drugie jeśli cię to wprowadzało w wątpliwość to miałeś tyle możliwość a i tak nie pomyślałeś i nie skorzystałaś z żadnej tylko żeby później dupe pruć i płakać! Mogłeś się mnie dopytać albo pod licytacja albo na pv mogłeś się mnie dopytać na serwerze bo cały czas byłem, mogłeś się spytać administracji, mogłeś podjechać pod sam domek i sprawdzić, a ty wybrałeś najlepszą opcję 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.