Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

kacperek56

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 65406
Login: kacperek56
Nick oskarżonego: vercy
Powód skargi: ban bez powodu
Data zdarzenia:12 Lutego 2025, 18:38
Dowody: https://imgur.com/a/uRWzHbR
Opis sytuacji: no ot tak stałęm w salonie i kapiłem na willarda tylko stałęm a wcesniej jak kapiłęm to skoczyłęm kilka razy i dostałęm kicka a potem bana ale i tak bez powodu bo to nie jest zadne bugowanie i nigogo nie pszesuwam a po 2 se wymysla bany smiesne jak tego nie ma w regulaminie i spoko moze jets u niego w głowie bugowanie za skakanie i jest to bugowanie ale to juz mnie nie obchodzi moze powinien gdzesz sie udac lub pokazac mi ten punkt w regulaminie ale tera tylko chodzięłm jak kazdy o ruwnej godzinie jak ma sie pojawic willard i nikt nie ma to tego problemy ale to ja dostałęm bana bez ostrzezenia ze chodziełm XD to nawet chodzić nie mozna na tym serwie bo to jest bugowanie XD jak kara jest zasłuzona to prosze mi podać ktury to jest punkt w regulaminie bo ja czytałęm i nic takego nie było i prosze nie banowac graczy bez podowu bo ktoś poswienca swój czas zeby gracz na serwere i odbierac codziene nagrody specialnie wchodzic na serwer i stac 30min  zeby odebrac nagrode dzienom a tera taki vercy pewnie kupione konto z adminem bo inaczej tego nie da sie ocenic ze admin daje bana za take coś czego nie ma w regulaminie za chodzenie jak kazdy gracz chodzi i biega a w salonie to samo rozumiem skok ale nie bieganie bo to nic nie buguje jak bede miał ub to moge sie zebrac z ekipom 28 chłopa i wam pokazac a nie kupiony admin daje bana bez powodu i jeszcze raz ktos poswienca swuj czaś i pieniondze na serwer a kupiony admin daje mu bana elo 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/e2Apr8W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.