Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

nie moge wejśc na serwer

AndrzejHandlarz

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, xHamster napisał:

Na Twoim komputerze jest uruchomiony program do wczytywania klawiszy, zwany autohotkeyem (bądź inni nazywają to "makro"). Wyłącz/odinstaluj wszystkie programy które mogą to powodować, a następnie połącz się na nowo z serwerem.

wydaje mi się ze nie jest to typowo program do wczytywania klawiszy tylko poboczny kolidujący z tym bezpośrednio. Sam mam ten problem a autohotkeya nigdy w zyciu nie miałem na swoim komputerze. Robiłem skan przez powershella w celu znalezienia na moim komputerze plików zawierających cokolwiek z autohotkeyem, wyskoczyły dwa, program do sterowników i antycheat do csa, usunąłem oba a problem nadal widnieje. Odinstalowałem sterowniki do myszki i klawiatury (Logitech GHUB) a problem nadal jest. Na serwer moge dołączyć na max 5 minut bo pozniej mnie wyrzuca. Nie mam pojęcia co jest powodem ale widze że nie tylko mi sie ten problem pojawił dzisiaj. Wczoraj normalnie wszystko działało, nic od tamtej pory ani nie instalowałem ani nie odinstalowywałem. Nigdy w zyciu nie uzywalem makro, jedyna aplikacja na moim komputerze która umozliwiala ustawienie go to byl Logitech GHUB ktorego odinstalowalem z myslą ze to jest powodem aczkolwiek nadal mam ten sam problem i nadal nie moge dołączyc na serwer. Pisałem z Mizshiftem, okazuje sie ze ktorys z adminów ma podobny problem,  jesli masz jakiekolwiek inne sugestie albo ktos inny to dajcie znac bo spedzilem 6h dzisaj szukając problemu i dalej bez zmian.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.