Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

MOONBEAM 72id

Flex10

Rekomendowane odpowiedzi

Login:Flex10
VUID:72
Model pojazdu:Moonbeam
Silnik pojazdu:1.2
Przebieg pojazdu:100k
Dodatki:Vizu gz 
Kwota sprzedaży:Oferty 1000000$
Nie sugerujcie się  ceną, podałem pierwszą lepszą bo inaczej zamkną mi post
Możliwość negocjacji:Tak
Sposób kontaktu:Forum Serwer 
Dodatkowe informacje:Klocek 6ns Fajne autko kolekcjonerskie Tez moge się wymienić za coś moge dopłacić Jeśli offki mi się nie spodobają kloc zostaje u mnie 

Kwota sprzedaży jest ceną jaką mają się sugerować osoby zainteresowane kupnem pojazdu, przyznając się że wstawiłeś ją "żeby nie zamknęli" potwierdziłeś to że cena którą dałeś jest tylko i wyłącznie poglądowa a nie taka do jakiej mają się odnieść gracze.

Dział aukcji nie jest od zbierania ofert.

§ 8
Sprzedający ma obowiązek podać kwotę sprzedaży danego pojazdu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.