Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na bolkaa

Avizo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MXBW123     
Nick oskarżonego: bolkka
Powód skargi:  Zabranie prawo jazdy po mimo zapłaty i zwalanie winy na mnie po mimo tego że ja jechałem dobrze .
Data zdarzenia: 10 Lutego 2025, 19:22
Dowody: image.thumb.png.789b67cff0eb281c97aa88d61728f3c5.png

Dowody z zdarzena powinien mieć pan bolkaa na czymś musi się opierać chyba ta kara którą ją wystawił .

Opis sytuacji: Jechałem sobie spokojnie z mechanika i nagle zostałem uderzony w bok mojego pojazdu przez supporta bolkaa pomimo zapłaty została nadana mi kara, którą uważam za nie słuszną i uważam, że support bolkaa nie zna się na zasadach jak działa skrzyowanie równorzędne do tego support szybko wyszedł z servera po całym zdarzeniu chiałem napisać mu, że się myli, ale nie miałem jak..

image.png.b1dd72f9c1bebb3e2bf945d4e1b6a38e.png

Żółta linia to ja, w jakim kierunku się poruszałem

a zielona to, w jakim support bolkaa się poruszał

Skrzyżowaniu równorzędnym o pierwszeństwie decyduje zasada prawej ręki, czyli pas, na którym byłem , pierwszeństwo zatem pojazd nadjeżdżający z prawej strony !

Witam, 

Na zdjęciu które dołączyłeś jest ukazane skrzyżowanie drogi z ograniczeniem prędkości do 120 (droga z której jechałem ja) oraz drogi z ograniczeniem do 80 (droga którą jechałeś ty). Wedle zasad KRD miałem tam pierwszeństwo.

§1.1 Nieznajomość Kodeksu Ruchu Drogowego, nie upoważnia graczy do łamania jego przepisów.

§3.9 Na skrzyżowaniach pierwszeństwo ma zawsze osoba z wyższym ograniczeniem prędkości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.