Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Mendozza

n1m3k.

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  48280
Login:  Brunio_To_Ziomal
Nick oskarżonego: Mendozza
Powód skargi: Nadużycie uprawnień, na służbie.
Data zdarzenia:  10.02.2025, 18:46
Dowody: https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/jFvAzHAYDxtZkTzRn?invite=cr-MSxXVGksMj
Opis sytuacji:  Cześć, przyjechałem sobie na mechanika, gdy staną za mną gracz @Pawel_ więc skoro był pierwszy, to go wpuściłem, a gracz Mendozza, zaczął  wyciągać go z auta bez żadnej podstawy zakuł go, wsadził do auta i  chciał jego auto wypchać, jednak wrócił do niego i zaczął sypać tekstami typu "wyciągaj auto"   itd, lub "jedziesz na sapsa"  - Jednak, jaki będzie powód S.A.P.S.A, zapytałem, nie otrzymałem odpowiedzi, jednak końcowo wypuścił gracza i podjechał swoim autem na stanowisko obok, jednak zanim to powiedziałem mu, że pisze skargę, ale Mendozzy odpowiedź była "Idź  pisz, tyle potrafisz"  "idź pisz czas to pieniądz".  Podsumujmy , Mendozza wyciągnął gracza z auta, bez żadnego powodu, grożąc mu S.A.P.S. jednak nie tylko ja  pytałem o powód sapsa, również pisał gracz który został wyciągnięty z auta, odpowiedzi również nie otrzymał,  olewcze zachowanie ze strony oficera, jak  nadużycie władzy, wpuściłem gracza do mechanika, bo był po prostu pierwszy xd, jednak nie rozumiem zachowania mendozy, który po wypuszczeniu gracza, pojechał na drugie stanowisko, po prostu kabaret. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 54022672_14357FCE-BC06-4527-AA03-934E454A9C1F.png.d427bffcc4cc7d2ffb91ace5dc51c1d0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.