Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Agro_oliwier

svsx

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 51668
Login: RustyTurnip_
Nick oskarżonego: Agro_Oliwier
Powód skargi: zniszczone auto na pp  nie zatankowane opony w złym stanie
Data zdarzenia: przed chwilą
Dowody: jest ostatnim kierowca pojazdu przez 2 godzinyImgur: The magic of the Internet ss z parkingu celowo zwodowal auto
Opis sytuacji: pozyczyłem mu auto za darmo (feltzera) pod warunkiem se odstawi naprawione zatankowane i jesli opony beda miec ponizej 25% je wymieni jak sie potem okazało auto jest całe rozwalone jest 1 kropka lpg i 1/3 baku 98 oraz opony sa do wymiany gdy mu o tym napisalem zgodzil sie na to ze wymieni opony itd jako iz nie mial pieniędzy dałem mu godzine czasu na zarobienie gdy jechałem z nim na magazyn feltzerem próbował mnie wywieżć oraz wysadzic z pojazdu na odludziu więc za to mu zabrałem klucze do auta gracz nie wyraża chęci zapłaty za naprawe tankowanie i wymiane opon dodatkowo auto jest na parkingu policyjnym za 500$,
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:mta-screen_2025-02-09_13-34-50.png.4c09317efc1f1b757545ab17e10dfaf8.png

Chcę tylko dodać że za 30 minut jazdy oczekiwał ode mnie przelew na 15k a jak chciałem jechać na magazyn aby zarobić to zabrał mi klucze i powiedział że mam godzine a nie miałem jak się dostać na magazyn więc wysiadłem i wyszedłem bo postanowiłem że nie będę sie kłócił z ziomkiem który oszukuje ludzi 

sluchaj jest w logach napisalem tak dla zartow doslownie 10 sekund po tym niecale ci napisalem " nie no zartuje napraw tylko i zatankuj" i sluchaj jechalismy na magazyn bylismy obok salonu terenowek i probowales mnie wysadzic z auta dlatego ci klucze zabralem

ale przed tym mi klucze zabrałeś 

po tym jak z wulkanizacji wyjechaliśmy to mi zabrałeś i dałeś godzine na zarobienie 3k i oszukiwałeś moda że masz sportowe opony bo chciałeś ode mnie wyłudzić 10k na same opony a ja nie daje się robić tak w bambuko więc rób se co chcesz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.