Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na Mixsu i reezen

kacperek56

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kacperek56
Nick oskarżonego: Mixsu i reezen
Powód skargi: banowanie bez powodu
Data zdarzenia: 11.55 około
Dowody: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/jEYpJ8VTBINRSmwZK?invite=cr-MSxpeGksMzM5MjAyNTQxLA        https://medal.tv/games/gta-sa/clips/jEWQrQ6nvh3hFNIY-?invite=cr-MSxsdDgsMzM5MjAyNTQxLA
Opis sytuacji: no to tak stałą sie taka sytułacia ze jest willard w salonie i stałem od 9 i nic nie robiłem i byłem w fivem a tu wchodze kick ze buguje ale jak bugowałem jak sta łęm i nic nie robiłem i oke moze pszez fivem ale potem fivem wyłoncyłęm i stałem a tu nagle ste respi willard ale byłą dopiero godzina 11.30 a miał być o 12.00 ale to Mixsu i reezen zrespili willarda i sie potem spieli a pod koniec jak miał być o 12.00 to pszed 5min zaczeli banowac besz podowu bo jak oni pojawili willarda to nic nie robiłem tylko stałęm moze ini jak mirek2022 , Endriuk i Szwartz. skakali ale nie wiem ale dzwone jest to ze jak miał być willard o 12.00 to pszed 5min zaczeli banowac za bugowanie jak nikg nic nie robiłą a taki DJkociuba ktur bugował ostro to tylko on reeznz dostał ostrzezenie na forum i nic jak to był by kolega ale ostro bugował pszechodził i nic a ja stał tylko i dostałem to jest dzwone jak by koledzy i chciali kolegom pomuc go wykapic bo stoje od 3h a pod koniec ban to niezle i dla czego jak się bawili graczami i trolowali i jak stałęm tam to czemu odrazu mi bana nie dali i tak stałęm az do konca i czemu nie wcesniej 

Cześć,

Reporta przyjąłem po wejściu na serwer, następnie po analizie, ze względu na Twoje wcześniejsze przewinienia w tym samym zakresie zbanowałem Cię na okres jednego dnia. Dowód jest zamieszczony w informacjach kary, do której wgląd ma ARCON. 

Miłego dnia, pozdrawiam.

Witam, 

jedyne do czego mogę się odnieść, to do zrespionego pojazdu przez moją osobę - zrobiłem to oczywiście żartobliwie, trochę humorku nie zaszkodzi 😉

Na koniec pozwolę sobie wkleić punkt z regulaminu działu - proszę się na przyszłość do niego zastosować, bo nie ukrywam, iż czytanie tej skargi było katorgą.
§ 2 Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.